lauantai 16. huhtikuuta 2011

Tunnustus N:o 2 ja 3

Kiitos kaikille todella ihanista kommenteistä viime postaukseen.
Täytyy myöntää, että rankkaa on ollut. Elämänarvot on menneet jokseenkin uusiksi. Pikkuasioista osaa iloita (en kiellä, ettenkö ole murehtija, siitä leimasta en varmasti pääse koskaan eroon), mutta huomaan olevani iloinen ihan pienistäkin jutuista :) Tottakai aina välillä meidätkin tiputetaan maantasalle, kun sairaalasta soitetaan ja kysytään, että kuinka nopeasti pääsette Alexin kanssa tänne. Niinkuin meille kävi viime kesänä Norjan reissulla.
Nyt huvittaa, mutta silloin ei...
Tällä hetkellä kuitenkin kaikki on hyvin ja siihen ollaan tyytyväisiä!!


Toiseen kivaan asiaan, meidän pikkumiehen synttäreiden lisäksi :)
Sain tunnustuksen Sarpalta -Valkoisten ruususen koti -blogista jo muutama päivä sitten ja nyt Liisalta -Vaniljainen blogista. Nyt vasta ehdin sen laittamaan.

You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :) Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!


Voisin sanoa melkein samoin kuin Sarppa:)  

"Pahan pistit myös, sillä minulla ei tällä koneella yhtään kuvaa!" ;D
Mutta sallittakoon, että siirryn toiselle koneelle :)

 Minulle tärkein tässä maailmassa
MEIDÄN PERHE!!
Tarvitseeko sitä enempää selittää ?!? 
Kuva otettu Alexin ristiäisistä. Se miksi kastemekossa on siniset ja punaiset nauhat, johtuu yksinkertaisesti siitä, että olen itse tehnyt tuon aikoinaan Eveliinalle. En tiennyt mitä "sorttia" meille tulee, niin päätin laittaa molemmat. Nyt niistä sinisistäkin nauhoista oli hyötyä ;)
No, nyt te näette minutkin ;)
Elämäni miehet -kaksin kappalein.
Kuva on otettu ensimmäiselta yhteiseltä koko perheen asuntoauto-lomamatkalta viime kesältä Norjasta (vaikka Norjaa ei siinä paljoa näykkään). 
Alexin tukan väri on vaihtunut tämän vuoden aikana monta kertaa. Syntymätukka oli musta ja pitkä, niinkuin Barbapörröllä, sitten punainen, sen jälkeen tuli hopean harmaa, ja nyt vaalea. Eipä tarvitse värjätä ;)


Tämä kuva on otettu mökiltämme 2009 eli omaa aikaa perheen kanssa. Minun vanhempani kuuluvat todella suurena osana perheeseemme. Valitettavasti en löytänyt tältä koneelta kuvaa, jossa olisimme kaikki.

Viimeinen kuva, mutta ei vähäisin.
Minun tapani rentoutua!! 
Ei syöminen, vaan leipominen, käsityöt ja liikkuminen.


 Nämä molemmat blogit, Sarpan ja Liisan ovat sellaisia, joista pidän tosi paljon, ja heille olisin tämän eteenpäin laittanutkin. Nyt siis uusia blogeja miettimään...
On niin vaikeaa sanoa tiettyjä, koska tietää aina unohtavansa jonkun. 
Nyt teenkin niin, että laitan nämä sellaisille, jotka eivät ole aiemmin saaneet minulta tunnustusta (luultavasti).


Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua :) 
Täällä on lämmintä melkein 10 astetta ja kello on vasta 10!!