sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Viikon aikaansaannokset

Nämä olemme oikeastaan saaneet tehtyä jo viime viikolla (?), mutta minähän onnistuin tuhoamaan kuvat tallennus vaiheessa. Eipä hätää, uudet kuvat kameralla ja TUHOSIN NEKIN!!! En tiedä mitä teen väärin, mutta kun kuva tallentuu, jää kuvan alaosa harmaaksi, vaikka se ensin näyttäkin aluksi ihan OK:lta.
No, nyt ole alkanut tallentamaan muokatut kuvat ihan eri nimellä ja ainakin tähän asti on onnistunut. 
Vieläkun osaisin linkittää sen tyttöjen tanssiesityksen...

Eli meidän vessakalusteet isommasta vessasta. Tuohon toiseen 3o cm laatikostoon tulee vielä yksi piilolaatikko, että saan ovilinjat pysymään samoina. Ovista ei ole vielä mitään tietoa... en osaa päättää. Valkoiset kyllä, mutta malli on hakusassa.
 

Lattiathan me saimme myös kaakeloitua jo edellisviikolla, mutta tässä vielä kuva vieraseteisestä -likaisesta sellaisesta.


Tämä on meidän eteinen. Pelkäsin, että eteisestä tulee pimeä, kun siinä ei ole ikkunaa, mutta kun ovi saatiin vaihdettua... Katsokaa mikä valo!! :) Seinät on vasta pohjamaalattu. Päälle tulee maalattavatapetti ja väriksi samainen Monacon vaalea, mikä on keittiössä.


Nyt siirrytään tähän viikkoon:)
Nyt on saatu olohuoneenkin lattia valmiiksi. Äkkiä se loppujen lopuksi meni. Meidänhän oli tarkoitus odottaa, että takan laatoitus saataisiin tehtyä (by minä ja Mikki) ennen lattian asennusta. Saimme kuin saimme laatoittajan ja meidän ei tarvitse alkaa harjoittelemaan takan kaakelointia. Laatoittaja sanoi, että lattia ensin, niin jälki on alareunassa siistimpää. Nyt on sitten lattia paikalla ja laatoittaja tulee joku päivä ensi viikolla :) 
ME HAPPY =D


Keittiö ennen ja jälkeen. Ovet ja taso odottaa asennusta. Sitten näette kumpaan pääsyin -kiveen vai massiiviin ;)


Eteiseen saatiin laitettua liukkari. Haluttiin, että väriskaala pysyy samana ja värit onkin samat kuin meidän makkarin liukkareissa. 
Tähän tulee myös joku tarra, kun keksin jonkun hyvän tekstin.


Nyt on sitten muutama väliovikin saatu paikalle. Talo tulee heti paljon valmiimman näköiseksi. Listoja aletaan laittamaan huomenna.

 
Ja ne ranskalaiset ovet!!
Ne oli pakko saada tännekkin. Tuo keittiön oviaukko oli hyvä, koska pöydässä istuessa näkee lastenhuoneeseen. Iltaa istuessa voi seurata ettei lapset lähde seikkailemaan ja saa kuitenkin puhua rauhassa aikuisten kanssa ovien ollessa kiinni. 
Sama aamuisin, kun isot neidit pitävät elämää pienten vielä nukkuessa.
Oviaukko on 130 cm, vaikka se näyttää tosi pieneltä tässä.  Mietin kauan, että 150 vai 130. Onneksi otimme pienemmät, 150 cm olisi ollut tähän liian iso.


Meillä oli viikonloppuna markkinat. Tällä kokoonpanolla olen ollut liikkeellä perjantaina ja lauantai aamuna. Emiliahan sai sellaisen potkupyörän, koska se reppana ei uskalla ajaa tavallisella pyörällä (kaatui ensimmäisellä kerralla tosi pahasti), vaikka siinä olisi apupyörät. Viime viikon Emilia harjoitti, ja perjantaina lähdettiin sitten omalla pyörällä liikkeelle... ja hyvin meni :) 
Ehkä se tänä kesänä oppii ajamaan ilman apupyöriä, innostus on ainakin kova!


Ja muutama kuva vielä -POJAT ON POIKIA, vaikka voissa paistais!
Ei voi kuin nauraa, kuinka Alex kaivaa kaikki työkalut joka paikasta. 
Äidin kaulimet tai puukauhat lentää heti lattialle:)

Olipas taas paljon asiaa, johtunee osittain tuosta tallenusongelmasta.
Mutta näittepä taas vilauksen, missä mennään ;)

Oikein ihanaa ja lämmintä alkavaa viikkoa!