lauantai 23. huhtikuuta 2011

Pikkunoitia liikkeellä ;)


 
 Eilinen aamupäivä meni leipoessa Alexin synttäreille. Pikkutytöt ja Alex auttelivat kovasti, mutta taisipa siinä äideille tulla enemmän töitä ;) Pääasia, että touhuiltiin yhdessä!
Illalla käytiin hakemassa pajunkissoja, että saatiin tehdä virpomisoksia. 


 Meilläpäin oli tänään vasta trullailupäivä.  
Meillä on ollut tapana kierrättää lapset isovanhempien, kummien ja sukulaisten luona, enkä ole koskaan uskaltanut antaa heidän kiertää talolta talolle ominpäin. 
Emilia halusi tänä vuonna olla ensin pupu, mutta Ellen nähtyään muutti mielensä noidaksi.) Alex on oikeastaan ihan oma itsensä, en viitsinyt vielä hänelle laittaa vahvoja meikkejä, kun ihokin on niin herkkä.
Päivän ohjelmassa meillä oli kaupassa käynti (Alexin leivontatarvikkseet loppui kesken...), trullailua, talolle menoa (joka muuten jäi) ja illalla kokolle -ihan tuohon meidän "naapuriin" :)
Meidän tullessa paikalle (vain puoli tuntia kokon sytyttämisestä) oli kokko palanut jo melkein kokonaan. Ihmisiä oli ehkä noin 300 eli aika mukavasti ajatellen, että kaupungissa oli useampi kokkopaikka.
 Oikeastaan heti löysimme tuttuja, Emilian viimevuotisen kerhokaverin vanhemmat. Tämä poika, M, on ollut "rakastunut" Emiliaan ja sama pätee myös toisinpäin. 
He kuulemma seurustelevat ;)
Emilia oli M:n synttäreillä tässä jokin aika sitten. Jätin Emilian eteiseen muiden kanssa, ja 
M oli todennut kahdelle kaverilleen (pojille), että 
KATTOKAA, SIINÄ VASTA TYTTÖ!!!!
Nuorta rakkautta;)
Ja tämä oli näkymä, kun lähdimme. Menetimme ajantajun täysin ja meidän jälkeen paikalle jäi korkeintaan 10 ihmistä. Lapset leikkivät niin kiltisti toistensa kanssa, ja meillä vanhemmilla oli niin paljon juteltavaa -tämä otetaan uudestaan heti kun pääsemme muuttamaan :)   


Me olemme viettäneet aivan ihanan rentouttavan päivän. 
Nyt siirryn viinilasin kanssa Mikin kainaloon katsomaan elokuvaa.