tiistai 5. huhtikuuta 2011

Vanha kotimme osa 7 -ETEINEN

Olin täysin unohtanut tämän vanhan kodin esittelemisen... 
Kiitos muistuttamisesta ;)
Nyt kuitenkin jatketaan matkaa keittiöstä eteiseen päin. Keittiöstä tultaessa vasemmalla on vaatekaappeja ja oikealle jää vessa. Yläkertaan mennään suoraan eteenpäin ;) Tuossa vasemmalla reunalla näkyy ovilista -siitä mennään kuistille ja taas tuon kuvan oikealta reunalta (taulujen jälkeen) mennään kellariin.
eteinen.JPG


Tämä kuva on otettu rappusilta alaspäin. Vessa jää tuon "peilin taakse" ja tuo ovi tuolla vasemmalla takana on olohuoneesta terassille menevä ovi.
 eteinen2.JPG
Tuossa kuvassa näkyvän talotaulun on tehnyt kokkolalainen nainen. Kun tilasin sen häneltä, oli meillä vasta Eveliina ja Essi. Tilasin kuitenkin yhden tytön ilman nimeä ja sovimme, että käyn sen vaihtamassa, jos poika tulee. Kun Emilia syntyi kävin kirjoituttamassa nimen siihen ja tilasin vielä yhden tytön lisää... Muutama vuosi myöhemmin Ellen nimi kirjotettiin tauluun.
Alexin aioin tilata, mutta olin kadottanut numeron ja en muistanut tekijän nimeä. Onneksi hän oli kesällä täällä markkinoilla ja sain Alexillekkin oman "miehen". Silloin minä ja mieheni "muutimme tuonne kulmaan" -tikuista loppui tila :)

Oikein lämmintä ja aurinkoista viikkoa! 
Täällä mittari näyttää 9.4 (varjossa) ja aurinko paistaa :)


nimi.png