sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Viikonlopun aikaansaannoksia

Viikonloppu oli ja meni remontin merkeissä... ei varmaan mitään uutta. Blogeissakaan en ole oikein ehtinyt vieraille, kun Alex on ollut niin itkuinen. Alex ja minä ollaan vieläkin kipeitä. Alex on nyt itkenyt 5 yötä, kun on niin tukkonen sekä nenästä että keuhkoista. Poitsu vinkuu, mutta lääkärin mukaan on ihan terve. 
No jaa, seurataan tilannetta:)

Rempparintamalla kuitenkin jotain edistystä. 
Mehän ostettiin Supi saunavahaa (lämpökäsiteltypuu, ruskea) ja se on tosiaan tuossa vasemmalla, niinkuin näytin jossain vaiheessa. Oikean puoleinen on äitin ja isän saunavahaa, joka niillä oli tosi hieno (pohjalla haavapuu). Meilläpä siitä tuli punainen :O

Löysin Tikkurilan sivuilta saunaan tarkoitetun helmiäismaalin. Sävytimme sen ja kun avasimme purkin kotona, oli maali tämän väristä -lilaa!! Maali piti laimentaa 1:1 ja sitten siitä tuli vaaleansinistä... Eikun "Pinotexia" pintaa, neljättä väriä ei enää haeta.
Lopputulos oli kuitenkin ihan kiva:)
Kerrankin sain vähän maalaus apua tytöiltä, maalattavia lautoja oli melkonen kasa.
Tuo paneelikin oli ihan liila, kun sitä maalasi:O
Maalina meillä oli Tikkurilan Helmiäiskuullote, väri nro 5124, KEMI.
Väri on ruskean ja harmaan sekoitus, ja pinta kimaltelee tosi kivasti (muttei liikaa)


Lisäksi leikkihuoneen kaapit sai vetimet:)
Tässä ne ovat =D

Vieraseteisen liukkari sai tarran, joka on ollut kaapissa ties kuinka kauan.
Sunnuntaina tytöille piti keksiä jotain tekemistä, koska he olivat aamupäivän arestissa sisällä. Lauantaina tytöillä oli ollut ulkona uusi leikki, jossa heitettiin hiekkaan toisen päähän. Useista kielloista huolimatta leikkiä jatkettiin aina silloin tällöin, joten tytöt sisälle vaikka oli hieno ilma...

Paneelit piti käsitellä vielä uudelleen, että saisimme niihin haluamamme värin. Tuossa alla näkyy kerran ja 2 kertaa käsitellyt paneelit.

Siinä ne nyt on valmiina, yksi viidestä paneelirivistöstä. Muutama metri tuli maalattua :)

Ja sillävälin kun minä maalailin, niin Mikki paneloi KHH:n seinää. 
Muutama metri jäi vajaaksi, mutta jatketaan huomenna:) 
Väriksi mietittiin oikein vaaleaa harmaata, mutta niitähän on kymmeniä tuossa Tikkurilan Symphony väriliuska kartastossa. SItä H486, mitä meillä on muualla, emme tuohon laita, koska se luultavasti tulee liian piemeäksi. Ainoat ikkunat on pohjoispuolella ja ne on tuollaisia pikkuikkunoita. Ja se Monacon vaalea saattaa tehdä huoneesta sairaalan käytävän...

Niin ja nyt on sitten vihdoin saatu kattolistatkin olohuoneeseen. 
Niiden toimitus kesti tosi kauan (jotain ongelmia). Olkkariin halusin ehdottomasti tälläiset leveät "vinot" listat

kun lattia- ja ovilistatkin on tavallista paksummat.

Eli tällänen meidän viikonloppu! Jotain saatiin taas aikaseksi.

Tämä on ihan pakko näyttää... Emilia keksii kaikenlaista =D
Emme ole vielä ehtineet mökilläkään käymään, kun yleensä vietämme siellä vapun ja siitä eteenpäin kaikki vapaat viikonloput Venetzialaisiin asti. 
Emilia tuli alas ja sanoi, että tälläinen löytyi hänen sängystään ja että siinä lukee näkymättömällä tekstillä, että silloin kun on ympyröity päivä, niin meidän pitää mennä mökille!! Huomenna siis, kuinka ollakkaan;)

Emilia lähti takaisin nukkumaan, ja kohta taas rappusilta kuului askelia.
Emilia tuli toisen lapun kanssa, joka kuulemma oli hänen hihassaan. Ja tässä kuulemma luki myös näkymättömällä kynällä, että nämä pitää ottaa mökille mukaan.
Isosisko on auttanut kirjoittamaan nimet tavaroille

Että sellanen neiti meillä :)

Oikein hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille :)