torstai 5. toukokuuta 2011

Jotain edistystä :)


Muutama vuosi sitten kaupunki päätti kaivaa kaukolämpöputken meidän etupihan kautta uudelle pienkerrostalolle (asumme umpitien päässä, niin se oli kuulemma helpoin ratkaisu). Olimme juuri edellis syksynä istuttaneet 200 krokusta etupihamme nurmikolle ja kaikki tuhoutui :(
Siitä "hieman" vihaisena, soitin kaupungille ja kerroin tilanteen. He lupasivat, että puutarhaosaston ihmiset tulevat istuttaman uudet haluamaamme paikkaan. 

Takapihallamme on aivan ihana tammi. Sovimme, että sen juurella olisi kiva nähdä krookukset. Ja tässä ne nyt ovat. Harmi vain, kun kuva vääristää väriloiston ja sitäpaitsi meidän vanhan talon piha on vielä haravoimatta...  

Mutta ehkä saatte jonkinlaisen kuvan tästä ihanasta sateenkaaresta :) Uudella talolla on taas tänään tapahtunut :)
Äiti tuli auttamaan minua meidän arkieteisen tapetoinnissa. Nyt kun se on valmis, niin huomenna sen voi sitten maalata.

Ollaan rakenneltu "smyykilautoja".
En tiedä tuolle toista sanaa, kaippa se tulee ruotsinkielestä. 
Vanhat karmithan olivat sen verran leveämmät, että toisen huoneen puolelle jäi aina noin 5 cm syvennys. Niitä on nyt "paikkailtu" ja listoitettu. Todella aikaa vievää touhua. Onneksi saatiin apua:) 
 Lisäksi ollaan listoitettu huoneita loppuun
Olohuoneesta on katto- ja lattialistat vielä pois. Lattialistathan meillä on MDF-listaa ja se toimitetaan maalaamattomana. Sen maalaus on ollut myös yhtä ... Huomenna haen taas uuden maalin, josko niistä nyt tulisi siistit. 
Tässä muuten näkyvät nuo smyykit, jos se selventää hieman ;)

Laasuntarkkailija touhussa. 
Alex yritti ihan tosissaan saada leijonia irti tapetista :)
Takka on valmis kaakeloinnin osalta. Tuli tosi siisti :)
Huomenna sekin saa saumalaastin ylleen -meidän toimesta ;)
Saimme nuo LED-valotkin toimimaan sopivasti.
Samat LED-valot hohtaa tuolta takaa käytävän puolelta.
Lisäksi olemme ottaneet minun kesäauton käyttöön :)

En tiedä, mitä poliisit tästä sanovat, mutta jos turvavyöt eivät riitä turvaistuimeen, niin kai minä saan muutaman kilometrin kuljettaa lasta kotiin näinkin -ilman istuinta, mutta vöissä ?!?!

Takanahan ei ole ollenkaan turvavöitä -ei kovin turvallista....


Ajelen tällä nykyään harvoin lasten kanssa juuri tuon "turvavöidettömyyden" vuoksi. Mikki on tällä ollut viime ajat liikenteessä :)

Nyt oli pakko tilanne, kotiin oli päästävä...


Mitähän Elle on hönkinyt ikkunaan? ;)10 kommenttia:

 1. Kyllä on ihana krookusmaa:) Söpö auto, mutta hui, en uskaltaisi ajaa metriäkään ilman, että lapset on vyötettyinä.

  VastaaPoista
 2. En minäkään normaalisti. Meillä hajosi toinen auto ja Mikin piti saada tavaraa kyytiin. Tuohon Miniin ei oikein mahtunut :(
  Kello oli "onneksi" 10 illalla (lasten nukkumaan menoaika mennyt ohi kauan sitten) ja tämä kaupunki on kuollut siihen aikaan -siksi uskalsin lähteä.

  VastaaPoista
 3. Ihana sateenkaaririvi :) ja voi tuota autoa, aivan ihastuttava! Kivaa viikonloppua ja äitienpäivää!!

  VastaaPoista
 4. Ihanat krookukset! Ei muuta kun uutta maahan syksyllä, niin saatte ihanuuden myös uuteen pihaan. :D Taidan ihan vähän kopioida tuota ideaa, on se sen verran kiva!

  VastaaPoista
 5. On kyllä tarkotuksena laittaa koko tienpuoleinen reuna :) Ne meidän istuttamat oli 1 sipuli siellä, toinen täällä, mutta uuteen paikkaan laitan kanssa tuolleen rykelminä -on paljon näyttävämpi:)

  VastaaPoista
 6. Hurmaava kesäauto!! Ja nuo krookukset ovat tosi kauniita!!

  VastaaPoista
 7. Hei, vastavierailulla täällä. Hienon näköistä on pihalla ja talossa, mutta Minisi vei sydämeni. Ihan mieletön... ja hyvät värit ;)

  VastaaPoista
 8. Tutut tunteet kun pihaa, maisemaa pilataan. Mutta kauniita ovat kukkaset! Onneksi kaupunki korvasi ne. Hauska tuo kesäautosi!

  VastaaPoista
 9. Kiitos :)
  Tuo kesääuto on äitienpäivä lahjani kolmen vuoden takaa. Olen lapsesta asti haaveillut Ministä ja yksi vuosi mies sitten päätti toteuttaa toiveeni. Haimme sen Ruotsista.

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin ♡