lauantai 28. toukokuuta 2011

Tökkii, tökkii

ja paljon...
Latasin vahingossa uuden Firefoxin konelleni muutama viikko sitten. Sen jälkeen kone tuli TODELLA HITAAKSI :(
Saatan joutua odottamaan sivun avautumista parikin minuuttia :(
Monella on käytössä sananvahvistus ja kun kiireessä yritän kommentoida, en muista koneen hitautta ja koko kommenttia ei sitten blogeissa olekkaan (kun en ole odottanut sitä vahvistus kenttää).
Tuo sananvahvistus on ihan tyhmä, kun kuitenkin jokainen saa kommentit niin, että niitä ei tarvitse julkaista jos ei halua (tällä pääsee eroon roskapostistakin). Poistakaa ne -PLEEAASE ;)
Sama kiireestä johtuva juttu on minun kommenteissa olevat todella, todella monet kirjoitusvirheet;) Ei minulla pitäis olla mitään lukihäiriötä -ellei se sitten ole aikuisena tullut ;) Yritän lukaista ne läpi ennen julkaisua... 
Mutta koska itse tykkään kommenttien saamisesta, niin ajattelen sitten, että ehkä muutkin :) Joten olisi niitä teille kiva jätellä :)

  Tässä kuvia meidän pihasta, kun kaikki roskat vietiin pois.
z1-tile.jpg


Kun maalämpöä kaivettiin, sovimme porauspalvelun kanssa, että he tulevat sitten korjaamaan omat "sotkunsa", kun maa on sulanut. Eilen oli maalämmön mies paikalla ja meillä meni putkien kaivaminen uusiksi :( Työmiehet olivat kaivaneet pinnalla menevät putket 20 cm syvyyteen. Ja tämän porauspalvelufirman omistajan mukaan, ne ovat heti kovien pakkasten aikaan jäässä ja sitten meillä soisi sähkömittari... Pihan läpi kaivettiin uusiksi metrinen ura, johon putket upotettiin. Lisäksi putkien alle laitettiin styroksi vielä routimisen estämiseksi. Jos tätä ei olisi tullut, niin meillä olisi piha ollut istutusvalmis eilen illalla. Nyt se meni ensi viikkoon. Kaivinkone yritti saada pihassa olevan suuren kiven pois -huom. YRITTI ;)
Kuten näkyy, niin kaikki ei mennyt kuten kuljettaja oli kuvitellut. Loppujen lopuksi kauha meni rikki kiven valtavasta painosta. Maanantaina uusintayritys toisella koneella.
x1-7-tile.jpg
  Lupailin, että laitan talostamme hieman kuvia. Talohan on U-mallinen ja "siipien" väliin jää noin 100 neliön sisäpiha, johon tarassimme joskus tulee :)
Näissä kuvissa pihan tasoitus ja autopaikkojen teko on vielä kesken, mutta talo näkyy nyt todella hyvin, kun viidakko sen ympäriltä on poistettu.
Voitte kuvitella minkä näköinen se on ollut, kun muutama ventovieraskin on tullut sanomaan, että olihan sille jo aika tehdä jotain :)
Talomme muuten jatkuu (viimeisessä kuvassa) tuonne kaivinkoneelle asti. En tiedä miksi siinä on (seinässä) tuollainen väriero.
a1-4-tile.jpg

Kaupunkiimme on tullut uusi pikkuinen sisustuskauppa nimeltä 
Katarina Maria,
jossa omistaja myy itse suunnittelemien tuotteiden lisäksi myös muiden tuotteita. Aina kiva piristys tämän kaupungin muuten niin huonolle sisustustarjonnalle :) 
Ehdottomasti menen käymään siellä uudestaan! :)
q-tile.jpg
 Ostin Mikille kivan pikku synttärijutun sieltä, mutta koska tiedän rakkaan mieheni silloin tällöin tätä lukevan, niin en sitä voi vielä näyttää...
(heipä hei kultaseni ;)
Lisäksi ostin yhden tosi kivan kyltin, mutta sen näette kun muutto on ohi ;)


Tyttöystävän etsiminen on päättynyt :)
Olen etsinyt Bobille tyttöystävää jo jonkin aikaa ja nyt se sitten löytyi. 
Täydellinen pari -vaatteita myöten.
On ne niin onnellisen näköisiä;) 
w3-4-tile.jpg
 Tässä kolmas onnellinen :)
Syynkin varmaan näette. 
Elle sai kovvikset, ei korviksia, eikä korvakoruja vaan kovvikset!! :)
Tai ovat ne nyt olleet hänellä jo pari viikkoa. Monta kuukautta hän niitä pyyteli ja sitten päätin, että mennään nyt.
Ja yhtään ei itketty, Elle ei edes huomannut kun niitä laitettiin. Jouduin sanomaan, että nyt ne on! Ehkä Emlalla (puudutusaine) oli jotain osuutta asiaan ;)
w6.JPG
 Oikein hyvää lauantai-iltaa kaikille :)

nimi.png