tiistai 17. toukokuuta 2011

Nyt se alkaa :)

nimittäin pömppömahan poisto-operaatio.
Olen aina ollut sellainen, että lihon todella helposti ja se kaikki tulee mahaan niin, että näytän ainakin omasta mielestä raskaana olevalta -joka tässä tapauksessa (kun en ole) ei ole kovin kivaa 
(nyt puhutaan puntarin mukaan 1,5 kg!)

Posti toi eilen (mieheni tilaama) ZUMBA-pelin Wii:lle. Mikki tietää, kuinka haaveilen Zumbatunneille menosta, mutta en niihin päivisin pääsen ja illat ollaan kiinni talolla.
Vanhemmat tytötkin tykkäs siitä, kun ne eilen illalla kokeili. Lisäksi tuo toinen peli on sitten niin, että Emiliankin ehtii mukaan. Zumba on liian nopea tempoinen Emilialle. Se tykkää jumppapeleistä :)


Joku ehkä muistaa, kun ostin tuollaiset kiikkukengät ja pyysivät kertomaan, mitä olen niistä tykännyt.
TYKKÄÄN!!
Lenkeillä huomaa, että pohkeet, takareidet ja pakarat menee melko helposti maitohapoille.
Tietysti minulla on hieman extrakiloja aina lenkeillä mukana
(tuplarattaat, seisomateline ja kolme lasta, yhteensä n 70 kg), mutta en aiemmin ole noista paikoista tuntenut väsyneeni.
Matkaa Emilian haku matkalla tulee noin 6 km.

Haluaisin vielä sellasen Polarin (sykemittarin) kellon, joka mittaa matkan, mitä liikkuu ja tietty kalorit -nimim. ainainen kalorinlaskija;)
Minulla on sellanen Polarin sykemittari, mutta tuo matkajuttu on alkanut kiinnostamaan ihan hirveesti. Pikkuveljelläni on se, ja Miika kehuu sen maasta taivaaseen. Tosin se ehdotti jonkun toisen hyvän merkin myös. Pitää nyt kattoa...
Joku (nyt en saa päähäni, kuka) kertoi blogissaan ohjelmasta, jonka saa kännykkään -joka siis mittaa liikutun matkan.  Valitettavasti se ei käynyt minun kännykkääni:(


Sain muuten kivan jutun postista.
Olin seikkaillut mm. Marimekon sivuilla ja etsinyt uutta käsilaukkua kevääksi. Jotain pientä, mutta kuitenkin niin, että sinne mahtuisi tuttipullo, vaippa, lompakko, puhelin jne. 
Ihastuin yhteen malliin ja ajattelin käydä katsastamassa sen paikallisesta Marimekko liikkeessä.
Eräässä blogissa oli arpajaiset ja osallistuin niihin.
Ja kuinka ollakkaan, sain Saralta viestin, että olen voittanut juuri tuon samaisen laukun, jota ihailin:) :)

Kiitos Sara -Kynnyksellä Elämän -blogista. Laukku on aivan ihana!!