lauantai 28. toukokuuta 2011

Tökkii, tökkii

ja paljon...
Latasin vahingossa uuden Firefoxin konelleni muutama viikko sitten. Sen jälkeen kone tuli TODELLA HITAAKSI :(
Saatan joutua odottamaan sivun avautumista parikin minuuttia :(
Monella on käytössä sananvahvistus ja kun kiireessä yritän kommentoida, en muista koneen hitautta ja koko kommenttia ei sitten blogeissa olekkaan (kun en ole odottanut sitä vahvistus kenttää).
Tuo sananvahvistus on ihan tyhmä, kun kuitenkin jokainen saa kommentit niin, että niitä ei tarvitse julkaista jos ei halua (tällä pääsee eroon roskapostistakin). Poistakaa ne -PLEEAASE ;)
Sama kiireestä johtuva juttu on minun kommenteissa olevat todella, todella monet kirjoitusvirheet;) Ei minulla pitäis olla mitään lukihäiriötä -ellei se sitten ole aikuisena tullut ;) Yritän lukaista ne läpi ennen julkaisua... 
Mutta koska itse tykkään kommenttien saamisesta, niin ajattelen sitten, että ehkä muutkin :) Joten olisi niitä teille kiva jätellä :)

  Tässä kuvia meidän pihasta, kun kaikki roskat vietiin pois.


Kun maalämpöä kaivettiin, sovimme porauspalvelun kanssa, että he tulevat sitten korjaamaan omat "sotkunsa", kun maa on sulanut. Eilen oli maalämmön mies paikalla ja meillä meni putkien kaivaminen uusiksi :( Työmiehet olivat kaivaneet pinnalla menevät putket 20 cm syvyyteen. Ja tämän porauspalvelufirman omistajan mukaan, ne ovat heti kovien pakkasten aikaan jäässä ja sitten meillä soisi sähkömittari... Pihan läpi kaivettiin uusiksi metrinen ura, johon putket upotettiin. Lisäksi putkien alle laitettiin styroksi vielä routimisen estämiseksi. Jos tätä ei olisi tullut, niin meillä olisi piha ollut istutusvalmis eilen illalla. Nyt se meni ensi viikkoon. Kaivinkone yritti saada pihassa olevan suuren kiven pois -huom. YRITTI ;)
Kuten näkyy, niin kaikki ei mennyt kuten kuljettaja oli kuvitellut. Loppujen lopuksi kauha meni rikki kiven valtavasta painosta. Maanantaina uusintayritys toisella koneella.
  Lupailin, että laitan talostamme hieman kuvia. Talohan on U-mallinen ja "siipien" väliin jää noin 100 neliön sisäpiha, johon tarassimme joskus tulee :)
Näissä kuvissa pihan tasoitus ja autopaikkojen teko on vielä kesken, mutta talo näkyy nyt todella hyvin, kun viidakko sen ympäriltä on poistettu.
Voitte kuvitella minkä näköinen se on ollut, kun muutama ventovieraskin on tullut sanomaan, että olihan sille jo aika tehdä jotain :)
Talomme muuten jatkuu (viimeisessä kuvassa) tuonne kaivinkoneelle asti. En tiedä miksi siinä on (seinässä) tuollainen väriero.

Kaupunkiimme on tullut uusi pikkuinen sisustuskauppa nimeltä 
Katarina Maria,
jossa omistaja myy itse suunnittelemien tuotteiden lisäksi myös muiden tuotteita. Aina kiva piristys tämän kaupungin muuten niin huonolle sisustustarjonnalle :) 
Ehdottomasti menen käymään siellä uudestaan! :)
 Ostin Mikille kivan pikku synttärijutun sieltä, mutta koska tiedän rakkaan mieheni silloin tällöin tätä lukevan, niin en sitä voi vielä näyttää...
(heipä hei kultaseni ;)
Lisäksi ostin yhden tosi kivan kyltin, mutta sen näette kun muutto on ohi ;)


Tyttöystävän etsiminen on päättynyt :)
Olen etsinyt Bobille tyttöystävää jo jonkin aikaa ja nyt se sitten löytyi. 
Täydellinen pari -vaatteita myöten.
On ne niin onnellisen näköisiä;) 
 Tässä kolmas onnellinen :)
Syynkin varmaan näette. 
Elle sai kovvikset, ei korviksia, eikä korvakoruja vaan kovvikset!! :)
Tai ovat ne nyt olleet hänellä jo pari viikkoa. Monta kuukautta hän niitä pyyteli ja sitten päätin, että mennään nyt.
Ja yhtään ei itketty, Elle ei edes huomannut kun niitä laitettiin. Jouduin sanomaan, että nyt ne on! Ehkä Emlalla (puudutusaine) oli jotain osuutta asiaan ;)
 Oikein hyvää lauantai-iltaa kaikille :)

12 kommenttia:

 1. No jopas on kivi kun kaivinkoneen selätti! Ehkä sen paikka sitten vaan on siinä... ;D
  Tökkii tökkii bloggeri nyt, korjaisivat jo pian! :/ Muakin alkaa tökkii tää....
  Oon samaa mieltä noista salasanavahvistuksista, oon muutamalle kommentoinutkin että ottais sen pois, ei siitä mittään hyötyä oo! Mutta mutta... Meitä on moneen lähtöön...

  Ihanaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Kukkuu..
  Viis niistä kirjoitus virheistä mahdollisista sellaisista.. Eiköhän se ole pääasia, että tulee kirjootettuu :) Minullakin niitä tuppaa olemaan tuon tuosta!! No nyt on tyttö onnellinen kun on saanut korvikset :) Pihaprojektikin näyttää hyvältä!!

  VastaaPoista
 3. Onpas teillä oltu ahkeria pihahommissa - tulee varmasti siistiä ja kaunista jälkeä, kunhan sinne asti pääsette. Oikein innolla odottelen lopputulosta. Palaan taas :)

  VastaaPoista
 4. Teillä pihahommat etenee hyvää vauhtia. Innolla odotan minäkin lopputulosta :) Voi että on onnellisen näköinen kovviksien omistaja :) Mä poistin ton salasanavahvistuksen omasta blogistani, se on ihan totta, että se on turha! Mukavaa sunnuntaita teille :)

  VastaaPoista
 5. Joo ei niillä kirjotusvirheillä oo mitään väliä :) Mut ihanan ison terassin saatte sit joskus! Sopii hyvin tuohon taloon. Ja sisustusliikkeitä ei varmmasti oo koskaan liikaa.. ;)

  VastaaPoista
 6. Voi mikä ilme teidän tytöllä, niin onnellinen! :)
  Teillähän kovasti tapahtuu..Hienosti pihahommat hoidossa.
  Upean terassin saatte! Muista laittaa kuvia edistymisestä.
  Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 7. Senni: Se kivi on keskellä meidän tulevan huvimajan/kasvihuoneen ovea:( Eli pois pitäis saada. No, huomenna nähdään :) Toivotaan parasta!

  Sara: Elle on kyllä onnellinen, jaksaa kertoa kaikille, jotaka eivät ole niistä vielä tietoisia :)

  Pakkasakka: itse odottelen kanssa innolla, että pääsen käsiksi siihen. "Muutama" muu asia vaan pitää tehdän ennen juhlia.

  Virpi: Kyllä pihaan jo jotain istutellaan tänä kesänä, mutta osa jää varmasti ensi kesään. Kiva, että poistit. Nyt ainakin sinun kommenttisi tulee perille. On ollut niin kurjaa, kun huomaa ettei joku olekkaan saanut kommenttia

  Paevi: Onhan se iso, mutta mun mies sanoo aina mulle kun pyydän jotain toteuttamaan, että mihin sä kaikki laitat. Ideoita vaan on niin paljon ;)

  VastaaPoista
 8. Onpas siellä iso piha "remontti" käynnissä:-)
  Tää bloggeri toimii kaikilla nyt huonosti:-((
  Hidasta on kommentointi.
  Oikein mukavaa alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
 9. Christina: Haaveissa ainakin on terassille kaikkea kivaa;) Katsotaan mitä sittä sitten syntyy.

  Arja: Ajateltiin, että laitetaan se kerralla kuntoon. Ei sitten tarvitse joka kesä jotain repiä auki.

  Oikein hyvää viikko kaikille ♥

  VastaaPoista
 10. Komppaan eli minäkään abloodeeraa sanavahvistusten puolesta. Meni kuitenkin hetki ennen, kuin edes ymmärsin, että ne voi poistaa.

  Hommissa kuin hommissa tärkeimmät kohdat taitavat olla ne, mitkä jäävät piiloon maan alle. Tsemppiä, kyllä se istustusvaihekin vielä koittaa!

  VastaaPoista
 11. Moi Miia, piiitkästä aikaa ;) Mullakin ollut bloggerin kanssa ongelmia, lisäksi olen ollut piilossa, kuten ehkä jo olet lukenutkin...
  Minäkin ootan jo innolla, kunhan saatte pihaa siistittyä, tulee varmasti nätin näköistä! Sua aattelin muuten lämmöllä, kun yhdessä kaupassa (täällä Suomessa) juuri katselin tiskirättejä, hih ;)
  Voi Elleä, onnellista, kun sai kovvikset :D
  Mukavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
 12. Kultsin kämppä: Niinhän se taitaa olla. On se tärkeää, että perustukset on hyvä :)

  Liisa: No, hei itsellesi:) Olenkin miettinyt, että missä olet ja nyt syykin selvisi. Hieman olen katelliinen muutamalle ihmiselle, olisin itsekkin mielelläni sinut tavannut :)
  Itsekkin odotan, että pääsen sinne ainakin jotain istuttamaan tänä keväänä. Joitain sipuleita siirtelen täältä vanhasta kotoa. Ostin nimittäin Eveliinan luokalta viime syksynä niitä niin paljon, että haluan jotain uuteen paikkaankin ;)
  Muut ei varmaan ymmärrä tuota meidän tiskirättijuttua, mutta ei se haittaa ;) Nauttikaahan lomastanne täällä Suomessa ja toivottavasti säät ainakin vähän paranee!
  Peipposelle terkkuja ♥

  VastaaPoista

Kiva, kun jätit viestin ♡