torstai 19. toukokuuta 2011

Tervetuloa "Pienten juttujen iltamat" -juhlaan

Tuntuu olevan minulla kanssasisaria melko lailla ;)
Nimittäin tuon pömppö-ongelman kanssa.
Minun tanssisessiot jäi lyhyeen, muutaman kerran ehdin kokeilla, ja sitten kunto loppui. Ylitsemme nimittäin pyyhkäisi uusi flunssa-aalto (just olin ehtinyt Mikille sanoa, että edellinen alkaa helpottaa),
joka vei jalat alta -KIRJAIMELLISESTI.
Sain lapset kerrankin yhtäaikaa aamupäivä unille ja ajattelin itsekkin huilata, mutta puhelin soi koko ajan. Kaiken lisäksi laitoimme talon kiinteistövälittäjälle myyntiin maanantaina, ja nyt sekin soitti ja ilmoitti, että katsojat olisi tulossa klo 16. A-haa... Ei siinä auttanut, kuin alkaa siivoamaan todellakin puolikuntoisena. Hiki valui, vaikka nostelin vain leluja pois ja viikkasin vaatteet kaappin pyykkipäivän jäljiltä. Imurointi ja pölyjen pyyhkiminenkin oli pakko tehdä, koska olen käynyt vaatekaappeja läpi ja nehän pölyttää.
Talolla en ole lasten kanssa ollut tämän flunssan takia, joten en oikeastaan tiedä missä mennään. Viikonlopun muutto toiveet saan unohtaa. Vanhempanikin on lähdössä huomenaamulla Turkuun ja sitä rataa etelän lämpöön...Hieman kateutta ilmassa ;) Loma tekisi kyllä hyvää itse kullekkin. Saman rumban hekin ovat käyneet läpi, joten tämä suotakoon heille. Lisäksi äitini täytti tällä viikolla 60v.


Eilen illalla oli kuitenkin jotain kivaa, vaikka olinkin puolikuntoisena mukana. Emilian tarhassa oli "kevätjuhlat" :)
Blåbären osaston lapset ovat opetelleet kevään aikana ruotsinkielisiä kevät/kesälauluja, jotka sitten "käsisymbolien" avulla esitettiin. Ohjelmassa oli vain kolme laulua, mutta meitä oli kotona informoitu, että kolmannen jälkeen pitää huutaa MERA, MERA!!!!
Ja niinhän me saimme sitten muutaman lisää.
Lapset olivat aivan tohkeissaan:)
e1-2-horz.jpg

Ohjelmassa oli myös videon katselua tarhassa tapahtuneista jutuista: marjanpoimimisretkiä, hiihtoa, luistelua, talvileikkejä, hiekkaleikkejä, lasten omat joulujuhlat jne jne.
Tosi kiva nähdä, kenen kanssa esim meidän Emilia leikkii.
Neiti kun ei kerro, vaikka kysyn- se on kuulemma salaisuus.
e3.JPG

Juhlat päättyivät taidenäyttelyyn. Esillä oli lasten erilaisia töitä.
Tässä kuvassa on Emilian ruusupuutarha
ja talviaiheinen lumiukko-työ.
e4-5-horz.jpg

Tässä näkyy myös muiden lasten hienoja töitä.
Tuo kuvan yläreunassa oleva taulu on todella vanha. Marjala on myös minun tarhani (kotini näkyy tarhan pihasta) ja jo minun aikaisissa ryhmäkuvissa on ollut tuo sama tausta. Mutta vieläkin tykkään siitä ihan hirveästi. Sanoinkin talonmiehelle (on Mikin sukulainen), että jos ne joskus poistetaan, niin meille saa tuoda ;)
e6.JPG

Lapset ovat askarrelleet myös omat huoneensa. Emilia on laittanut 2 sänkyä, koska Elle on samassa huoneessa. Sängyllä oleva koira on meidän Nelli. Nelli tosin on ihan valkoinen ja ei asu meillä enää.
Ja tuo nuolella merkitty liina on Emilian kätösten jälkiä. Lupasin ommella palan hänelle tyynyyn kiinni, niin Emilia saa sen sitten omaan sänkyynsä.
e7-8-horz.jpg

Ja vielä yksi yllätys meille äideille oli:)
Ihan oma köynnöskrassi-kukka -itse maalatussa ruukussa:)
e10-vert.jpg

Yritän viikonlopun aikana lukea teidän muiden päivityksiä ja toivotaan että meillä voidaan silloin jo paremmin.
Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille!!

nimi.png