torstai 23. heinäkuuta 2015

NYT NAUTITAAN

Meidän kaupungissa vietetään tällä viikolla Jaakonpäiviä. Tapahtuma kestää viikon ja ympäri kaupunkia on ohjelmaa koko ajan 😊

Mikki yrittää tehdä lyhyempiä päiviä, että pystyisimme käymään niissä yhdessä. Tänä kesänä minulla on ollut iso tuska terassin kanssa. Viime vuonna tein lavoista uuden sohvan, joten en koskaan näyttänyt teille, koska en pitänyt siitä. Nyt sohva sai lähteä, sillä halusin terassin olevan minimalistisempi ja jostain kumman syystä Eveliinan muutto on saanut minut vähentämään tavaraa aika rankalla kädellä ;)

kännykkä -blogiin 089.JPG
Olin Keskisellä "tyttöjen reissulla" (olin Emilian ja Ellen kanssa yötä Keskisen pihalla asuntoautossa ja vietimme kolmistaan koko päivän siellä). Loppujen lopuksi kahdelle tuolille ja pöydälle jäi hintaa 32 €. Otin seinältä muutenkin 4 maitohinkkiä ja ison rottinkisen kukkapurkin pois ja vo' la, kun seinä näyttää isolta :)
IMG_7024.jpg
Keinu muutti grillin paikalle ja grilli keinun. Nyt aamupäivä aurinko paistaa ihanasti keinulle.

Kukkateline-kela pääsi pöydäksi keinun eteen.

IMG_7023.jpg

Amme meillä on vielä paikallaan, mutta näillä näkymin se muuttaa mökille saunan viereen :)

Tekemäni telttakin on ollut lasten kovassa käytössä.
IMG_7026.jpg

Maanantaina meillä oli ihana hellepäivä. Tosin tuuli on melko kylmä, mutta onneksi sisäpihamme suojasi sen :) Silloin me nautimme täysillä auringosta ♥ Muuten olemme olleet melkolailla menossa.
IMG_7027.jpg

Kaupunki on herännyt taas eloon vuoden talviunilta ja nyt se elää :D

Lapsille on ollut tarjolla mm. Aarne Alligaattori, jota mekin kävimme katsomassa lasten kanssa.
IMG_7033.jpg

Tänään olimme iki-ihalla Skatan alueella aarteen metsästyksessä. Siitä seuraavalla kerralla ;)