maanantai 27. heinäkuuta 2015

EVELIINAN HUONEEN MUUTOS

Jossain vaiheessä täällä bloginkin puolella olen surkutellut sitä, että Eveliinä lähtee Englantiin vuodeksi. Au pair paikka ja liput oli valmiina jo kesäkuun alussa. Perhe vaikutti todella mukavalta, kun juttelimme heidän kanssaan ja heidän 5 v Oscar on aivan ihana ♥ Eveliinalla kun on tuota kokemusta 5 vuotiaasta pojan villikosta :) Eveliina sai myös opiskelupaikan yliopistosta, joten tulevaisuuden koulutus oli turvattu. Mutta siitä ne "ongelmat" sitten alkoikin...
Kesällä on tullut voimaan uusi asetus, jonka mukaan opiskelupaikan saa siirtää vain raskauden, äitiys- tai vanhempainloman, sairauden tai armeijan vuoksi. Tämä tiesi sitä, että aupair vuosi jäi ja Eveliina muuttaa nyt sitten opiskelupaikkakunnalle. Itse pidän tästä vaihtoehdosta paljon enemmän, varsinkin kun opiskelupaikkana on kaupunki, jossa puolet suvustani ja Mikin veljen perhe asuu :) Asuntokin järjestyi, sillä Eveliinan serkkukin sai opiskelupaikan muualta, joten Eveliina pääsee siihen :) Hienoa kierrätystä, sanoisinko :)

Teimme joka tapauksessa ennen lakkiaisia pieniä muutoksia Eveliinan huoneeseen, sillä ajatuksella, että sen saisi joku muu meidän lapsista syksyllä. Lapset eivät ole päässeet vielä yhteisymmärrykseen huonejaosta. Sen verran kuitenkin tiedän, että sinne menee joko Essi tai Emilia, joten Emilia saa vihdoin odottamansa oman huoneen.
iPhone%207-2015%20291.jpg
 Meidän talon toinen pää on tehty autotalliin, jossa on ollut kuorma-autoja. Kun se muutettiin asuintilaksi, tuettiin katto rautapalkeilla. Yksi näistä pakeista aiheuttaa hieman sisustusongelmaa ja se palkki on juuri tässä huoneessa. Me teimme aikoinaan Eveliinan sängyn taakse sellaisen korokkeen, jotta sängyn saa toisellekkin seinälle. Koroke näkyy ainakin näissä kuvissa. Eveliina meni vaihtamaan sängyn alustan tuollaiseksi boheemiksi ;) ja korokepala näytti aivan liian korkealta. Hups heikkaa, mitäs sieltä paljastuikaan... Vanha tapetti :O En ollut irrottanut palkkia tapetoidessani huonetta viimeksi.
iPhone%207-2015%20287.jpg
Eveliinan huone on jo nyt ihan erinäköinen, sillä pakkaustouhut on jo aloitettu. Seinällä näkyy Eveliinan ympäri maailmaa kiertämät konserttiliput. Musiikki kuuluu suurena osana neidin elämään ja se tietää sitä, että minä menetän nyt tuon pianon  :(
iPhone%207-2015%20288.jpg
iPhone%207-2015%20289.jpg
Vaikka Eveliinan huone onkin talon varjopuolella, antavat isot ikkunat huoneeseen paljon valoa ♥
iPhone%207-2015%20290.jpg
Olen mielessäni tehnyt muutoksia kotiin, kuka saa minkäkin huonekalun ja mitä siirrän minne. Saas nähdä kuinka paljon täällä paikat muuttuu muutaman viikon päästä ;)