torstai 22. tammikuuta 2015

KEVÄTTÄ MAKKARIIN NOLLA BUDJETILLA

Viimeaikaisten kaapien siivouksen seurauksena tein päätöksen, että yhtään verhoa, mattoa, peittoa tai tyynyä en tilaa täksi kevääksi. Kaapit pursuaa vanhaan kotiin tehtyjä verhoja (uusin nimittäin melkein kaikki verhot just ennen muuttoa ja muuttohan tuli meille  vähän nurkan takaa) siinä toivossa, että ne menisi meidän nykyisen kodin ikkunoihin. Pakko se on uskoa, että ei ne ikkunat pienene eikä verhot suurene. Luvassa onkin pian paikallisen fb kirppiksen täyttyminen minun myynti-ilmoituksilla. Myyntiin menee verhojen lisäksi mattoja, joille en ole täältä kaikesta huolimatta löytänyt paikkaa :(
willaolivia4.jpg
Joka tapauksessa, joulu lähti makkarista ja halusin sinne tuon iki-ihan harmaan lisäksi jotain piristävää pastelliväriä. Ja koska nappasin kaapista vaaleansiniset lakanat, päätin laittaa koko makkarin vaaleansinisen sävyiseksi.
willaolivia1.jpg
Kaapeista lyötyi melko käyttämättömät Linumin tyynyt ja Pentikin peitto. Tuolille nakkasin Alexin Gant-tyynyn, joka toimii yleensä lattiatyynynä Alexilla.
willaolivia2.jpgwillaolivia3.jpg
Laitoin nuo verhot ikkunaan ihan myyntikuvan ottamiseksi, mutta ne saakin säädä siihen nyt hetkeksi valojen kanssa. Sivuverhot laitan vielä, kunhan saan viriteltyä tuonne toisen tangon :)