keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

LEMPIPAIKKA KOTONA

Olen monesti kertonut siitä, kuinka viihdyn kotona. Mikä on sitten minun lempihuoneeni?


Minulla ei ole oikeastaan koskaan telkkari päällä (paitsi jos kudon tai virkkaan), joten olohuone se ei ole. Keittiössä viihdyn tosi paljon ja istunkin usein työtason päällä, ikkunan edessä, teekuppi kädessä ja katselen ohi ajavia autoja. Tästä nautin ehkä siitä syystä, että entinen asuntomme sijaitsi umpitien päässä ja ainut ohi menevä oli parin tunnin välein ohitsemme menevä puujuna, joka vei UPM:lle puita. Keittiö on ehkä lempihuoneeni, mutta paikka jossa laitan aivot narikkaan, on sauna.

Saunatontut ovat aina kuuluneet meillä saunan sisustukseen. 
IMG_3272.jpg

Saunassa mieli lepää ja yleensä emme edes puhu toisillemme mitään, vaan nautimme lämmöstä ja rauhasta. Sauna on myös se paikka, johon emme ole täällä asumisen aikana tehneet mitään muutoksia. Suunniteltu sauna on täydellinen meille ja sillä jatkamme, kunnes taas keksin jotain ;) 
IMG_3284.jpg
Saunaan mentäessä laitamme musiikin soimaan ja oven lukkoon (ellen tätä tekisi, hyppäisivät lapset siellä koko ajan). Talvella meillä palaa vielä pöydällä kynttilät. 
IMG_3274.jpg
Saunassa hoidan itseäni eri tavoin -on jalkakylpyä, kasvonaamiota tai parhaimmassa tapauksessa Mikki on luvannut minulle hieronnan (onhan hän koulutukseltaan fysioterapeutti).
IMG_3275.jpg
Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Emendon kanssa.

"Emendo Oy on sauna- ja hyvinvointituotebrändi. Saunatuotteissa olemme Suomen markkinajohtaja. Kaikki tuotteet perustuvat raaka-aineiden perusteelliseen tuntemiseen ja laadunvalvontaan. Tuotteiden raaka-aineina käytetään pääosin aitoja 100% eteerisiä öljyjä." 

Kesäuutuuksia Emendon saunaosastolla
IMG_3287.jpg

Emendo tahtoo muistaa myös lukijoitani, joten yksi onnellinen on tämän paketin omistaja muutaman viikon päästä. 
IMG_3283.jpg

Arvonnan säännöt ovat yksinkertaiset:

-klikkaa itsesi lukijakseni (oikeasta alareunasta löydät nappulan)

-tykkää Emendon fb sivuista

-käy kommentoimassa fb sivuilleni, mikä Emendon saunatuoksuista on sinun mielestäsi paras 


Arvonta päättyy äitienpäivänä 14.5 klo 21. Voittajalle ilmoitetaan facen kautta
ARVONTA ON PÄÄTTYNYTTallennaTallenna