perjantai 14. lokakuuta 2016

DIY -RUUSTINNA LYHTY

Rakastan Aarikan tuotteita, olen aina rakastanut.

Syy tähän tulee ehkä kotoa, sillä äitini lapsuudenystävä oli aikoinaan Aarikalla suunnittelijana ja aina kun hän tuli käymään, sai äitini jonkin Aarikan tuotteen lahjaksi.


"Köyhänä opiskelijana" mietin aina, että voisinko tehdä tuon itse. Eräät rakkauteni kohteet: kynttiläjalat + puupallot eivät tuo mieleen mitään muutakun Aarikan ihastuttavat tunnelmanluojat
-ja Ruustinna-lyhty yhtenä niistä. 
N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202016-10-08%20kell

Kuva : Aarikka


Entäs minun Ruustinna sitten? 

Löysin fb kirppikseltä 15 €:llä kaksi uutta Perfect Homen Celina kynttilälyhtyä ja siitä se taas sitten lähti. Mikki on aloittanu nikkarin taas uudelleen (tosin koneet ovat vieläkin kuulemma huonoja) ja minä nakittelen sille aina uutta tekemistä ;) Viime viikolla Mikki sai tehdä, meillä töissä roskiin menevästä, tammitason palasta (paksuus 40 mm) 2 ympyrää, joihin se kaiversi yläjyrsimellä kolot.
thumb_IMG_2928_1024.jpg

Minulle jäi se "vastuullisin" tehtävä eli puuhelmien pujottelu kuminauhaan. Ajattelin aluksi kuultomaalata lyhdyn alustan + helmet valkoiseksi, mutta se saa jäädä ainakin toistaiseksi puun väriseksi. thumb_IMG_2929_1024.jpg

Hintaa näille kahdelle "Ruustinna-lyhdylle" tuli siis 15 €. Nämä meidän "Ruustinnat" ovat kooltaan alkuperäistä isompia, joten sisälle mahtuu kunnon kokoinen kynttilä.
thumb_IMG_2932_1024.jpg