keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

KIELIKYLPYYN TUTUSTUMINEN JA ARVONTA

Huh huijaa, sanon minä :)

Juhlat on kunnialla ohi ja postauksia on jäänyt tekemättä vaikka kuinka paljon. En vain kertakaikkiaan ole enää 11 aikaa illalla jaksanut ottaa konetta esiin ja alkaa tekemään niitä. Laittelen niitä tulemaan tässä pikkuhiljaa vaikkakin viiveellä mennään. Tulossa on kuvia Budapestin matkasta, pikkutyttöjen ja Eveliinan remontoidusta huoneesta, leivonnaisista, parista tuunauksesta/diystä, yo-juhlista jne jne. Lisäksi tämänpäiväisen arvonnan lisäksi on tulossa toinenkin arvonta, joka kiinnostaa ehkä niitä, joilla ei ole tarha/kouluikäisiä lapsia ;)


Koulut loppui ja kolmen vanhimman tytön kouluvuosi palkittiin yhdellä tai useammalla stinpendillä. Alexilla taas loppui tarha/kerho, ja hän siirtyy ensi vuonna koulutielle kielikylvyn merkeissä. Kielikylvystä puheenollen, etsin Ellen kumisaappaita kevään aikana koulusta useaan otteeseen. Olin kaiken lisäksi ostanut hänelle uudet saappaat syksyllä, että koulussa (jossa niitä säilytettiin) olisi sitten ehjät. Muutama viikko sitten löysin kengät aivan väärästä paikasta ja niihin oli kirjoitettu kielikylpykoulu/språkbadsskola... Ellen nimi näkyi kyllä selvästi, mutta ehkä kirjoittaja ei ollut sitä nähnyt. Lisäksi nyt, kun Alex menee samaan kouluun, ajattelin, että omien tavaroiden merkitseminen vielä selvemmin olisi ajankohtaista. Lapsia on rakennuksessa kuitenkin noin 400.


Ostin Alexillekkin uudet kuravaatteet ja kumpparit, kun hän aloitti pari kuukautta sitten tarhan. Yritin kirjoittaa kumppareihin nimeä, mutta minkäs teet, kun musta tussi ei näy...
iPhone%206-2015%20233.jpg

Muistin nähneeni jossain nimikointitarroja, jotka tarttuvat materiaalin kuin materiaaliin.

Tilasin TARRAMONSTEREILTA kyseisiä tarroja, joita olen nyt laitellut vaatteisiin, kenkiin ja lempparileluihin, jotka ovat olleet tarhassa mukana. Alex valitsi kuvaksi robotin ja tekstiksi laitoin etu- ja sukunimen. Olisin muuten ottanut pelkän etunimen, mutta koulussa on puolet ruotsinkielisiä ja Alex X.llä on "tavallinen" nimi. Nyt pitäisi kenkien löytää omistajansa :)
iPhone%206-2015%20234.jpg

Lippikset on meillä myös katoavaista luonnonvaraa, joten ne pääs myös nimikoinnin kohteeksi.
iPhone%20001.jpg

Tämä nimikointi on ollut siinä mielessä kivaa puuhaa, sillä tämä minun nimikointilappu on tarra, joka tarttuu todella tiukasti kiinni. Ei siis mitään ompelua tai silittelyä :) Tarramonstereillä on monen kokoisia ja mallisia lappuja. Lisäksi saat itse päättää, minkä fontin/kuvan otat lappuseen. Suunnittelu oli todella helppoa :)
tarrat.jpg


Yhteistyön puitteissa saan ilahduttaa myös yhtä teistä nimikontilapuilla :)

Arvontaan osallistumisen ehtona on, että kerrot minkä tarran ottaisit.

Lisäarvan saat kun käyt tykkäämässä blogini fb sivuista (tykkäyslinkki näkyy myös oikeassa ala-reunassa) sekä Tarramonsterin fb sivuista.


Arvonta-aika on 21.6 klo 21 asti.

Onnea arvontaa :)

EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT


*Yhteistyöpostaus*