torstai 2. huhtikuuta 2015

USKOKAA TAI ÄLKÄÄ

Viime viikot meillä on mennyt täysin siivouksen vimmassa, ei vapaaehtoisen vaan TÄIDEN :( Kolme kertaa se helkutin kaveri tuli kylään ja nyt pidetään peukkuja pystyssä, että muutkin koulukaverit saavat ne pois. Sauna on huutanut hoosiannaan, kun pakkasia ei ole ollut tarpeeksi ja pesukone on hurrannut taukoamatta. Samaa pyyhettäkään en ole antanut käyttää kahta kertaa ilman välipesua, petivaatteet olen vaihtanut, saunottanut ja pessyt päivittäin ja ennenkaikkea se rahasumma mikä täishampoisiin on mennyt. Kallista hommaa, kun itse olen sen verran hysteerinen, että kaikki sitten käsitellään ja pestään. Jostain kumman syystä täit on häpeän asia ja siitä ei saa puhua... Eihän meidän lapsilla!! Ei täit ole merkki likaisuudesta vaan niitä voi tulla kenelle tahansa. Varsinkin lasten keskuudessa täit leviää kuin kulovalkea :/

Meillä sama meno jatkuu....
Maalauksessa on nyt pari penkkiä, jotka tulen näyttämään kunhan se vain kuivuneet. Se mitä olen täällä siivouksien lomassa ehtinyt tekemään on taas yksi peitto. Enää yksi jäljellä ja sitten lopetan peittojen tekemisen ;)
Nyt vuorossa oli kuitenkin musta-valkoinen. Kovasti yritin piirrosohjelmalla sovitella kirkkaan keltaista väliin, mutta en sitä sitten kuitenkaan laittanut, sillä olisin kyllästynyt siihen. Toinen syy oli se, että en löytänyt 7veljestä langasta kirkkaan keltaista ja en viitisinyt alkaa yhtä kerää tilamaan. Laitan sitten keltaista muullalailla mäkin pukuhuoneeseen.  Tämä peitto on tosiaan tulossa mökille meidän uuteen ensi kesänä nousevaan pukuhuoneeseen (näettekö kuinka optimisti minä olen ;))
willaolivia22.jpg
Joku kyseli, kuinka harva tuolla 8 koukulla tulee. Tässä siitä lähikuva. Reiät näyttää nyt ehkä vähän liiankin suurilta, kun kuva on otettu ihan läheltä.
willaolivia23.jpg
Sofie on ainakin peitostä tykännyt, sillä se on maannut sen päällä jo tekovaiheessa :)
Meillä on aika vauhdikas mimmi ;)
willaolivia21.jpg
Lanka Novitan 7 veljestä.
Värit: valkoinen 011, harmaa 048 ja musta 099, puikko 8


Pukuhuoneeseen on jo oikeastaan kaikki kalusteetkin jo valmiina. Vielä tarvittaisiin aurinkoa ja hyviä kelejä, että saamme sen nopeaa valmiiksi. Kovasti odottelen jo jäiden sulamista, että pääsisimme mökille. Viime vuonna olimme siellä jo huhtikuun puolessa välissä ja toivottavasti pääsemme tänäkin vuonna ennen vappua.