Viimeisiä kotimaisia omenoita viedään ja pitihän minun päästä kokeilemaan vanhaa reseptiä, jonka löysin kaapin kätköistä. Pohja on todella maukas, varsinkin jos malttaa odottaa seuraavaan päivään.
3 munaa
190 astetta (kiertoilma), kunnes on kypsää (minun uunissa 25-30 min)
Tarjoile vaniljajäätön tai -kastikkeen kera
Mikäli et halua, että pohja on paksu (tällä ohjeella noin 5 cm), niin puolita pohjan määrät
3 munaa
3 dl sokeria
100 g margariinia
1 1/2 dl maitoa
2 tl leivinjauhetta
4 1/2 dl vehnäjauhoa
4 omenaa lohkoina pinnalle
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon sulatettu maito/margariiniseos. Vatkaa lopuksi sekaan vielä vehnäjauho/leivinjauheseos. Pinnalle omenat, halutessa voi myös heittää pinnalle kanelijauhe-sokeriseosta.190 astetta (kiertoilma), kunnes on kypsää (minun uunissa 25-30 min)
Tarjoile vaniljajäätön tai -kastikkeen kera
Mikäli et halua, että pohja on paksu (tällä ohjeella noin 5 cm), niin puolita pohjan määrät