torstai 16. kesäkuuta 2016

KERRON TEILLE PIENEN SALAISUUDEN

On toukokuun loppu, mahan pohjassa perhosia. Lähden ajelemaan kohti Kalajokea ja siellä olevia pääsykokeita. Niihin oli varattu koko päivä, ensiksi haastattelu sitten pääsykoetehtävä. Hermoilen tehtävän takia ihan hirveästi, haastattelun tiedän olevan minulle "helppo", sillä sen pitää minun vanha opettajani sisustaja koulutuksen ajalta. Itse asiassa päivä oli lyhyempi, mitä odotin, sillä sisustaja tutkintoni takia minun ei tarvinnut tehdä tehtävää.
K%C3%A4sity%C3%B6ntekija%20at2.jpg
Sain jo samana päivänä tietää päässeeni kouluun ns. jatko-opiskelijana, mutta en ole uskaltanut siitä hiiskua kuitenkaan kun muutamalle, sillä olen odotellut papereita koululta. Nyt se on kuitenkin varmaa, opiskelupaikka on nyt vahvistettu ja minusta tulee taas opiskelija.12783408_219739411709363_1750082085_n.jp
Tällä kertaa lähden opiskelemaan käsityöntekijän ammattitutkintoa ja mikäli toinen kurssi tulee täyteen, niin jatkan myös hieman sisustajan koulutustani Sisusta tekstiilituotteilla -täydennyskoulutuksella. Tämä täydennyskurssi vahvistuu tosin vasta syksyllä.
lankoja_hyllyssa1-3.jpg
Koulutus on monimuotoista, joten kaikki päiviä en Kalajoella vietä. "Vapaa-ajan" teen sekä kirjallisia että käsitöihin liittyviä välitehtäviä.
​ N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202016-06-02%20kell
Kiva päästä taas koulunpenkille
Nimim. Ikuinen opiskelija 
Kuvat täältä

Itse asiassa en ole meidän perheen ainut kouluun lähtijä, sillä Mikki istuu parasta aikaa ensimmäistä päivää koulun penkillä. Mikki lähti suorittamaan työn ohella yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa :)