maanantai 21. maaliskuuta 2016

UUSI POLTTOPUUTELINE

Siitä lähtien, kun muutimme tähän taloon, olen etsinyt sopivaa polttopuutelinettä. Mietinnässä on ollut rottinkiset, mutta niitä olen rikkonut mökillä niin monta, etten halunnut tänne sellaista. Muovinen ei ole minun juttu, rautaiset ovat yleensä niin pieniä jne...
IMG_1045.jpg
Jokin aika sitten törmäsin Stalan uuteen tuotesarjaan, joka vei sydämeni täysin. Yksinkertaisen kauniita, mutta moderneja takkapuiden säilytykseen ja kuljetukseen tarkoitettuja tuotteita, Wood Rack-tuotteet. Wood Rack -polttopuutelineet helpottavat arjen askareita.
IMG_1046.jpg 
Sisäkäyttöön tarkoitetut telineet toimivat lehtien ja polttopuiden säilytys- ja kuljetustelineinä.  
Stalan tuotteiden lähtökohta on aina käytännöllisyydessä.
Wood Rackilla halusimme tuoda ratkaisunpolttopuiden käsittelyyn ja säilömiseen kodeissa ja vapaa-ajan asunnoilla, kertoo Stalan mallistopäällikkö Jari Peltonen
12884636_10206152201711742_1237862779_n.
Meille kotiutui Wood Rack 120 -takkapuuteline. Tyylikäs ja moderni polttopuuteline on suunniteltu isomman klapimäärän sisutukselliseen sisävarastointiin lähellä tulisijaa. Kätevällä välihyllyllä voi säilyttää tulitikkuja tai sytykkeitä käden ulottuvilla. Takkapuutelineen sivuilla on tyylikkäät puutapit, joihin voi ripustaa takkatulen kohennusvälineet. Huopatassut puunsäilytystelineen alapuolella suojaavat lattiaa naarmuuntumiselta. Teline soveltuu erinomaisesti myös koteihin, joissa ei ole tulisijaa, sillä linjakas sisustuselementti toimii myös lehtitelineenä tai kätevästi siirreltävänä säilytyspaikkana kirjoille.
IMG_1047.jpg
Materiaali on pulverimaalattua metallia ja öljyttyä puuta. Säilytysteline oli pakattu tilaa säästävään pakkaukseen ja se oli todella helppo kasata. Telineen tilavuus on 120 litraa.
IMG_1050.jpg

IMG_1051.jpg
Mikä estää käyttämästä telinettä esim. yöpöytänä -lehdet/kirjat alle ja lamppu + kello hyllylle :)

Yhteistyöpostaus