perjantai 6. marraskuuta 2015

TUUNATUT OSTOSKÄRRYT

Olen aina halunnut itselleni ostoskärryt. Sellaiset isot,  pihaan ja täyteen kukkia... Kyllähän te tiedätte :) Toissa kesänä meillä lopetti eräs lähikauppa, ja omistaja kauppasi kaikenlaista kiinteistöstään. Laitoin myyjälle kyselyn, että ei teillä sattuisi olemaan kärryjä myytävänä ja olihan heillä. Tässä vaiheessa olin tosin luopunut ajatuksesta isoista kärryistä ja siirtynyt pieniin, sillä ne on sirommat ja kukkiakaan ei tarvitse olla niin paljon :) Myyjällä on kahdet lasten kärryt ja ostin ne molemmat.Toiset olettekin nähneet Ellen huoneessa pehmojen keräyspaikkana, mutta maalauksen yhteydessä ne saivat uuden tarkoituksen.
12077332_10205257601947307_321866143_n.j

Väriksi päätyi Ellen toivomuksesta lila, vaikka itse yritin hänelle kovasti vaaleanpunaista tarjota (toisesta on/oli nimittäin tulossa vaalean sininset). Iltaisin heitän kärryn päälle päiväpeiton ja muut sängyssä olevat tavarat (en tykkää laittaa niita lattialle)
4.jpg

ja päivisin se toimii kirjakorina.

Kuten huomaatte koulupöytä on siirtynyt pois oven suusta ;)
3.jpg

Kuvien keltaisuuden aiheuttavat nämä tunnelmavalot, jotka Elle halusi jo nyt huoneeseensa. Nauha kiertää melkein koko huoneen :) Ehkä se joulu tulee pikkuhiljaa. Olen löytänyt aivan ihanan joulukanavan Spotifystä, joka soi minulla koko ajan taustalla. Niin, minähän olen täysin jouluihminen :D
2.jpg

Mitäs muuta... "Viime viikkoinen koira" on nyt historiaa ja sen kohtalosta en tiedä :( Löysimme kuitenkin uuden koiran, juuri sellaisen, jota alunperinkin etsimme eli ehkä tämä oli kohtalo. Mikki on sitä hakemassa ja kovasti täällä odotellaan jo iltaa. Jännä viikonloppu siis tulossa, vaikka en uskokkaan että Sofien kanssa tulee mitään ongelmaa. Sofie ei ole vielä koskaan ollut vihanen toisille koirille. Ihana nähdä, kuinka he kohtaavat toisensa. Laittelen kuvia teillekkin viikonlopun aikana :)


Mitäs teidän viikonloppu suunnitelmiin kuuluu?