tiistai 5. toukokuuta 2015

SHOKKIHERÄTYS ARKEEN

Ihana matka takana, mutta niinkuin aina, tarvisin loman tästä lomasta toipumiseen ;) Ensimmäinen arkiaamu oli tosin kaikkea muuta kuin ihana perheaamu.

Eveliinan kello herätti viideltä. Hän kävi nappaamassa teepannu päälle, ja minä ja Sofie herättiin tietysti siihen. Sofie ravasi 45 minuuttia pikku tassuillaan keittiön ja makkarin väliä, riippuen siitä kummasta huoneesta kuului mielenkiintoisempia ääniä. Kun Eveliina lähti töihin, päätti meidän karvanen neiti, että nyt on aika mennä pihalle. Mittari näyttti nollaa, joten ei muutakun vaatteet päälle ja reippaana ulos todella jäätävään raikkaaseen ulkoilmaan. Nukahdin uudelleen joskus puoli seitsemän aikaan :)

6:50 herään erittäin epämiellyttävään ääneen... se oli Mikki. Sillä oli taas pää niin kipeä, että se kävi halaamassa hieman Arabiaa veskissä :( Se siitä rauhallisesta loppuaamusta :/ Mitäpä siinä teet.... nousen "reippaana" (monennenkohan kerran tälle aamulle) herättämään kahta pienintä tyttöä kouluun. Elle on todella, siis todella, hidas aamuisin. Kävin hakemassa sitä sängystä varmaan kymmenen kertaa ja muutaman kerran tämän äitin käämitkin paloi aika mukavasti. Lopuksi uhkasin viedä neidin eskariin pelkät yökkärit päällä ja ilman aamupalaa. Emilia taas oli valmis 15 minuutissa :) No, sain Ellen kouluun (vaatteet päällä ja lasillinen mansikkakiisseliä mahassa) ajoissa. Emiliakin tuli meidän kyydissä, kun sen pyörän avaimet oli menneet hukkaan jostain kumman syystä, eikä niitä löytynyt mistään. Syy ehkä selviää pian ;)

Tytöt koulussa ja suunta kotiin seuraavaa lasta valmistelemaan. Alex hereille, aamupala pöytään, vaatteet päälle ja kerhoeväiden teko. Ei me myöhästytty kun 5 minuuttia :) Ja suurin syy siihen oli Sofie, jolla tuntui olevan aivan liian paljon virtaa pihalla, sillä en saanut sitä kiinni :D Niin ja se, että unohdin eväslaukun eteiseen -HUPS :) Alexin viennin jälkeen äkkiä postiin hakemaan pakettia, jonka unohdin noutaa ennen matkaa :O

Ajoin kotipihaan ja huokaisin syvään, mitähän sisällä odottaa...) Mies, jolla on päänsäryn takia huono olo vai oksennustaudissa oleva potilas. Tänään näyttäisi siltä, että kyseessä oli onneksi päänsärky pahoinvointi :) Jes, me muut säästyttiin  (KOP, KOP, KOP)

Oli minun aamupalan aika. Olin koko aamun mennyt kuin robotti, mitään järkevää ajattelematta. Mielessä oli vain, että onkohan tytöillä kaikki koulua/eskaria varten, sillä veckoschema oli jäänyt vanhemmilleni. Laitoin teepannun päälle ja istahdin teekupin kanssa pöydän ääreen. Aloin katselemaan ympärilleni, ja jos en olisi istunut, olisin lentänyt p***seelleni.

Ajatteleppa tilanne, jossa joudut itsestäsi johtumattomasta syystä nousemaan periaatteessa klo 5. Menet koko aamun kun höyrypää ja sitten eteesi (siivousintoilijan) tulee tälläinen näky. En todellakaan tajua, miten en nähnyt tätä edellisiltana. En myöskään muista mitä edes teimme edellisiltana, sillä en koskaan jättäisi tälläistä näkyä aamuksi. Ainoa syy täytyy olla, että olin niin väsynyt, että silmät suodatti tämän sotkun ;)
Ok, tuo paketti lattialla on postista hakemani paketti :D

willaolivia11.jpg

willaolivia12.jpg
Huomatkaa, tuo tyhjä kohta vasemmalla oli raivaamani aamupala paikka :D :D
willaolivia10.jpg
Minähän en voi istua, ennenkun meillä on siistiä -tästä syystä istun aika vähän ;) Näin monen sotkijan kanssa se on vain unelma :/ Aloin raivaamaan tavaroita oikeille paikoille, tyhjäsin tiskikoneen ja täytin sen, tein ihan perus siivous juttuja. Raivaus oli tehty alle puolessa tunnissa, mutta siitä se vasta alkoi.. Alkoi työpintojen totaalinen putsaaminen, kaakeleiden jynssäys, listojen pyyhkimen jne jne. Lisäksi halusin kokeilla postin tuomaa konetta (josta myöhemmin), ja se oli menoa se.

Alex ja Elle pääsi klo 12 ja olin valmis 11:45. Oli teekupposen aika, joka oli tässä vaiheessa jo jäähtynyt ja minä tärisin kauttaaltani. Olisi ehkä kannattanut syödä jotain aamulla ;) Mutta lopussa kiitos seisoi. Meillä oli kauttaaltaan (kattoja myöten) siisti keittiö ♥ niin ja eteiset ;) ja Alexin huone :D
willaolivia15.jpgwillaolivia14.jpgwillaolivia13.jpg
Hain lapset kotiin ja 5 minuuttia myöhemmin keittiön pöydällä oli legoja, värikynät ja piirrustusvihko. Eteisen lattailla oli takki, housut ja yhdet pissat. Ei tämä työ tähän lopu...

Niin ja Emilian avaimet oli tuolla pöydällä kaikkien romujen alla