maanantai 8. joulukuuta 2014

DIY LAMPPU

Hups keikkaa! Päivät ovat menneet aivan hujauksessa. Joulukiireet painavat päälle, lisäksi on joulujuhlia ja kaverisynttäreitä, on joulusalaisuuksia, mitä pystyy tekemään vain yksin ollessa jne. Perjantaina kävin, jo perinteeksi muodostuneessa, lasten teatteriesityksessä Vaasan kaupunginteatterissa. Nyt ohjelmanumerona oli Muumien taikatalvi. Itse olin hieman pettynyt, sillä odotin että muumit olisit itse esiintyneet, mutta näyttelijät pitivät muumi ja pikkumyy-hahmoja edessään ja puhuivat. Lapset tosin pitivät esityksestä tosi paljon :) Viikonloppu meillä on mennyt keittiön kaakeloinnin merkeissä, mutta siitä lisäkuvia, kun saadaan vielä tasot käsiteltyä :)

Kerroin jo ainakin pari kuukautta sitten, että löysin kaapistani ison pussillisen erikokoisia helmiä. Kerroin myös, että teen helmistä "Aarikan kynttiläjalkoja" ja jotain muuta kivaa. Helmet on maalattu, mutta kynttiläjalat saavat vielä odottaa. Sillävälin tein jotain muuta ompeluhuoneeseen, sillä olen kaivannut sinne työvaloa.willaolivia4.jpg
Huoneessa oli vain kattovalo ja sekin tuli selkäni takaa. Laitoimme remppavaiheessa (onneksi) kattoon valmiiksi pistokkeen valoa varten. Idean lamppuun sain Tainalta :)
willaolivia3.jpgwillaolivia2.jpgwillaolivia1.jpg
Nyt näkee :)