keskiviikko 10. elokuuta 2011

Joulu on taas, joulu on taas...


Alexin tilanne on nyt himppasen rauhottunut. 
Nukkuu edelleen huonosti kun kutittaa, mutta näppyjä ei nyt ole tullut enää lisää :) 
Paranemaan päin siis!

Minun on ihan pakko näyttää nämä teille. Olen etsinyt Ellelle possua kaupoista jo monta viikkoa, ja en ole löytänyt mieluista. Kävin pankissa yksi päivä ja näin hyllyllä epämääräisen näköisen "palloja". Silmälasit oli (taas) kotona ja minun oli pakko kysyä, että onko nuo possuja. Hän haki minulle yhden ja ihastuin JALMARI MAJAVAAN täysin.
Sain kaikille pikkuisille oman -eikö ole söpöjä (vähän erilaisia) :)
w3.JPG

Olen todella hyvä puutarhuri!!! Tottakai, kaikkihan sen tietää ;)
Saan nimittäin ihan 100 varmasti kukkivat kukat kuolemaan. Mutta eikös se mene, että poikkeus vahvistaa säännön. 
Ostin nämä kukat hätähätää Eveliinan juhlille, kun muutakaan ei ollut tarjolla. En itse tykkää Begoniasta, mutta katsokaan mikä kukkaloisto. Kukat on todella kuumalla paikalla, katoksen alla. Kastelen kun olen muistanut ja nyt heitin ne keskelle sisäpihaa vesisateeseen kolmeksi päiväksi. 
Näitä kukkia tulee meille ensi kesänäkin, jos ne ovat näin kiitollisia :)
w4.JPG

w5.JPG
Remottikuulumisia
Meillä on hieman tuo saunaprojekti venähtänyt. Syy siihen on se, että emme ole saaneet putkimiestä mistään, ja emme ole voineet jatkaa, ennekun kaikki on yhdistetty. Me irtisanoimme edellisen putkimiehen, koska hän oli merkinnyt olemattomia tunteja melko paljon tuntilistaan. Tämä ilmeni, kun saimme ensimmäisen laskun eritelltynä ja kirjaimellisesti lensin p***leni (onneksi tuolille). Jotain hyötyä remonttipäiväkirjasta on. Olen merkinnyt sinne tunteja, kaikki omatkin menoni ja putkimies oli taas merkinnyt olleensä täällä samaan aikaan minun kanssani 
-"NÄKYMÄTÖN PUTKIMIES"
No jaa, se siitä. Uusi putkimies on tulossa joko nyt loppuviikolla tai ensi viikon alkupuolella.
Toinen syy hitauteen on se, että olin tilannut Tresbo levyihin kulmalistoja ja kun menin niitä noutamaan, oli listat kadonneet!!!
Uusien saaminen vie 2,5 viikkoa ja saamme ne 18.8 eli varmaan sitten viikonloppuna laitamme levyt seiniin (olettaen että putkimies on ehtinyt käydä).

Mikki alkoi kuitenkin laittamaan saunan kiukaan taakse tulevaan seinää. SInne meille tulee vuolukivalaattoja. Kiuas on vuolukiveä ja halusin, että se erottuu jotenkin seinästä, siksi valkoinen raita.
Tässä menossa kohdistus.

Hieman järeämmät työkalut leikkaukseen
w7.JPG

Ja tälläistä siitä tulee
w8.JPG

Moni varmaan ihmetteli otsikkoa ;)
Tässä syy... meidän joulutorttujen suurkuluttuja!
EVELIINA
Sanoinkin, että jos 200 torttua tämän talven aikana ei mene rikki, niin Eveliina on sairas. Ja koska torttutaikinaa ei ollut pakkasessa, ei auttanut muu kuin alkaa leipomaan. Harmi vain, että kuva valmiistä jäi ottamatta, ja nyt ne on syöty.
w1.JPG

Muutenkin meilläpäin on ollut liikkeellä ihan ihmeellistä väkeä ;)
Peppi Pitkätossu oli naapuritalossa kyläilemässä. 
Arvatkaas, oliko meillä 4 silmää ikkunassa kiinni koko aamupäivän :)
w2.JPG

Jotain kivaa on tulossa teillekkin piakkoin, mutta siitä myöhemmin:)
Nyt jatkamaan touhuja, meillä on hieman jännittävät hetket täällä;)

nimi.png