maanantai 14. marraskuuta 2016

NOPEA PASTARUOKA

Maanantai ja "mitä sitä tekisi tällä viikolla ruuaksi" ongelma edessä...
Löysin netistä uudenlaisen pastan keitto-ohjeen ja päätin kokeilla sitä. Ensimmäisellä kerralla vaihdoin parmesanin mozzarellaksi ja toisella kerralla lisäsin pastan sekaan paistettuja pekoneja, jolloin ruoasta tuli todella ihanaa carbonaraa. Pienillä muutoksilla ruoasta saa loihdittua erilaisia variaatioita. Pahoittelut kuvien ulkonäöstä, mutta eikös se ole maku joka ratkaisee ;) 
15046442_10208039860062021_1107578147_n.
4 puristettua valkosipulinkynttä (itse laitoin tuplasti enemmän)
5 dl vettä + kana- tai vihannesliemikuutio
2,5 dl maitoa
250 g pitkää pastaa (spagetti tai tagliatelle)
100 g raastettua parmesan- juustoa
(​pekonia)
suolaa, pippuria ja persiljaa

Kuullota valkosipuli tilkassa öljyä, lisää nesteet ja liemikuutio. Kun seos on lämmintä, lisää pastat. Keitä miedolla lämmöllä väillä sekoittaen, kunnes neste on hävinnyt lähes kokonaan. Lisää juusto ja mahdolliset muut lisukkeet.
15049660_10208039860022020_157020439_n.j
Alkuperäinen ohje täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun jätit viestin ♡