maanantai 31. lokakuuta 2016

KYLPYLÄLOMA VESILEPPIKSESSÄ

Vietimme syyslomaviikon yrittäjien perhelomalla Leppävirran Vesileppiksessä. Ja täytyy myöntää, että paikkana/erilaisten toimintojen tarjoajana Vesileppis on paras kylpylä/liikuntapaikka, jossa olemme ikinä olleet (ja tämä ei ole maksettu mainos, vaan olemme itse maksaneet lomamme).
IMG_3022.jpg
Itselläni kävi hieman harmillisesti, sillä en saanut leikkauksen takia osallistua mihinkään aktiviteettiin, en edes uintiin. Tästä syystä seurailinkin vain sivusta ja katselin, kun mies ja lapset touhusi :) 
IMG_2936.jpg

IMG_2944.jpg
Meillä oli ohjattua ohjelmaa koko viikon mutta koska kyseessä oli loma, sanoivat ohjaajatkin heti, että osallistutte mihin jaksatte/haluatte. Meidän perhe tykkää liikkua (tai ainakin lapset ja minä), joten käsi pystyyn kuka osallistuu ✋🏼Ainut minkä jätimme väliin oli punttisalitreenit - sen ajan tutkimme naapurikaupungin antia. 
IMG_2952.jpg

IMG_2956.jpg

IMG_2957.jpg

IMG_2965.jpg

IMG_2974.jpg

IMG_2975.jpg
Uiminen ja keilailu kuului meidän jokapäiväisiin juttuihin ohjatun ohjelman lisäksi.
IMG_2981.jpg
Välillä onnistui ja välillä ei. Mutta kuten hymystä huomaa, ei se haitannut :)
IMG_2982.jpg
Meidän lomapakettiin kuului myös ruoat: aamianen, lounas, päivällinen ja iltapala. Ruoka oli todella hyvää ja molemmilla ruoilla oli vähintään 2 eri ateriavaihtoehtoa. Vasta viimeisenä päivänä tajusin, etten ollut syönyt koko viikolla leipää, perunaa, riisiä tai makaronia -terveellinen viikko siis takana
IMG_3002.jpg
Koska itse en saanut tosiaan osallistua liikuntaan, pääsin käymään Mirjan hellässä käsittelyssä. Mirja pitää hoitolaa mm. Vesileppiksen tiloissa ja tarjolla on useita eri hoitoja.
IMG_3006.jpg
Itse valitsin jalkahoidon, sillä en ole koskaan ollut siinä ja toiseksi jalkani olivat siinä kunnossa, että niille piti tehdä jotain
IMG_3003.jpg
Lapsille taas oli välillä omaa ohjelmaa
IMG_2988.jpg
ja ihmeteltävää
IMG_2991.jpg
Kylpyläpuoli oli iso ja aktiviteettiä oli myös isommille lapsille. Meidän lapset tykkäsi tuosta wibit radasta todella paljon.
IMG_2992.jpg
ja jos energiaa tuntui olevan liikaa, niin mikä esti menemästä sumopainiin. Arvaatkaas, olisinko halunnut mennä taistelemaan Mikin kanssa 
IMG_2995.jpg
Emilia pääsi isolla matolla elementtiinsä, ja neiti olikin enemmän pää alaspäin ja jalat taivasta kohti kun oikeinpäin
IMG_2997.jpg
Jotain hyödyllistä minäkin pääsin tekemään lomaviikon aikana :) Hotellilta menee pitkä, umpinainen käytävä mm. urheiluareenalle ja jäähallille. Jostain välistä oli päässyt pikkulintu sisälle ja se oli aivan hädissään. Sain linnun kiinni ja vein sen ulos vapauteen :)
IMG_2999.jpg
Mitä ulkoliikunta mahdollisuuksiin tulee, niin kylpylän ympäristöstä löytyy mm. polkuautot (jotka oli jo talvitiloilla), minigolf-rata
IMG_3001.jpg
järjestetyt olympia kisat (nämä oli tosi kivat)
IMG_3013.jpg
frisbee golffia
IMG_3018.jpg
ja helmikuussa (mikäli säät sallii) avattava flowpark. Rata saatiin valmiiksi meidän siellä olo aikana ja nyt on vuorossa turvatestaukset. 
IMG_3017.jpg
Vesileppiksen alta löytyy myös maailman suurin kallioon louhittu hiihtoputki. Ja mikäli omat sukset jäi kotiin, saa niitä vuokrata edullisesti hotellilla olevasta urheilukaupasta. 
IMG_3038.jpg
Samaisesta paikasta löytyy myös laskettelumäki
IMG_3039.jpg
ja napakelkka.
IMG_3040.jpg
Viimeinen päivä oli minulle koettelemus. Tällöin tehtiin juuri sitä, mihin olisin niin mielelläni mennyt mukaan. Ohjelmassa oli nimittäin kaupunkisotaa
IMG_3024.jpg
ja "polttopalloa". Osa aikuisista otti leikin kuitenkin hieman tosissaan, ja meidänkin Elle sai taistelun tiimellyksessa melkoisen palovamman 6 kg pallosta. No, tehdessä tapahtuu, eikä sille voi mitään.
IMG_3036.jpg
Kiitos yrittäjäperheet ja Vesileppis, me tulemme ehdottomasti joskus uudestaan :)