tiistai 2. elokuuta 2016

TUUNAUS -PELTIKAAPPI + PENKKI

Se on kuulkaas elokuu ja kalenterin mukaan kesä alkaa olla loppumaisillaan :( Tuntuu, että me emme ole saaneet tehtyä mitään kesän aikana -kiitos siitä yrittäjän pitkälle "lomalle". Toiveikas ajattelu keväällä ja pitkä "to do" -lista on edelleen yli puolillaan tekemättömiä töitä. Suurin murheenkryyni on ehkä mökillä oleva "ei vielä edes aloitettu" sauna ja kotona pihalaatoituksen teko ja leikkimökin maalaus ensikevään mahdollisia lakkiaisia ajatellen. 

Tämä kaappi pääsi kuitenkin tehty -listalle ja kaveriksi tullut penkki kuului niihin "12 maalausprojektia" töihin, joista aikaisemmin kerroin.
IMG_2851.jpg
Teimme Mikin kanssa työnjaon, sillä kaappi piti ruiskumaalata ja penkki, josta en valitettavasti muistanut ottaa ennen-kuvaa, jäi minun työstettäväksi. 
IMG_2852.jpg

Mikki poisti kaapista lukot ja vetimet, pesi sen ja maalasi sitten Teknoksen tartuntapohjamaalia Futura Aqua 3:lla, joka oli sävytetty.
IMG_2854.jpg

IMG_2856.jpg
Kaapin sisustat on maalattu vain pohjamaalilla ja niin me sen jätimme, sillä päätimme, että lisää maalia emme hae.
IMG_2857.jpg

Pintamaalina on Teknoksen Futura Aqua 40 kalustemaali, puolikiiltävä.
Väri on tumma harmaa: NCS S 3502 R. Kyseessä on sama maali, jolla maalasimme Alexin juniorituolin
IMG_2865.jpg
Koska kaapin lukkojen avaimet olivat hukkuneet ja yksi niistä meni rikki, päätimme tilata kaappeihin uudet lukot ja vetimet. Mikin maalatessa kaappia, minä hioin/pakkeloin penkin ja maalasin sen kotona. Jalat on maalattu kilinkolin maalilla, puuosat taas samalla kun kaappi.
IMG_2934.jpg

Mökillä pukuhuone on sisältä nyt 99.9 %:sti valmis (ellei kahta puuttuvaa korttia lasketa mukaan, niin 100 %). Viimeisen silauksen teki kaappi (ja penkki). Ulkopuolelle pitää laittaa vielä 4 "tuulitukea",  näköesterimat ja toinen maalikerros.
IMG_2936.jpg

IMG_2935.jpg
Oikein ihanaista elokuun viikkoa lukijat ♡
IMG_2938.jpg