perjantai 27. toukokuuta 2016

DIY -LENNÄ LENNÄ LEPPÄKERTTU

Voi netin ihmeellinen maailma... Mitä kaikkea sieltä löytyykään ja jos sinusta tuntuu, että kaikki maailman ideat on nyt käytetty, niin ei muutakun kone auki ja surffailemaan. Löysin netistä jo viime vuonna (vai oliko se jopa toissa vuonna) aivan ihanan idean keilapalloista, keiloista ja golfpalloista. Keilapallot sain ihanan ystävän mieheltä (kiitos vaan J.) ja tähän pienemmän projektin valmistamiseen samainen ystävä toi minulle tarvikkeet (kiitos M. ♡).  
Eräänä sateisena päivänä, mökillä, päätin alkaa maalaamaan sitten näitä pienoisia palloja. Eka kierroksen jälkeen sormeni olivat aivan punaiset. Liuotinohenteinen maali ja tärpätti kotona eteisessä odottamassa mökille lähtöä... hmm, ei kovin hyvä yhdistelmä. Maalina käytin Teknoksen Futura 40, puolikiiltävää kalustemaalia, jonka pitäisi kestää ulko-olosuhteita. Tietysti tälläinen golfpallo ei ole ns. optimaalinen kohderyhmä, mutta katsomaan miten käy :)
p%C3%A4%C3%A4t.jpg
Nämä leppikset onnistuvat keltä vain ja itse asiassa Elle on tehnyt näistä yhden -eroa minun tekemiin ette varmaan huomaa, sillä en sitä itsekkään tiedä :) 
thumb_IMG_1378_1024.jpg
Ensiksi maalasin pallot kolmeen kertaa. Välissä annoin niiden tietysti kuivua hyvin ja se teki tästä projekstista ehkä hieman pitkäveteisen. Kun pallot oli maalattu ja kuivuneet (itsellä maalaus jatkui vasta seuraavana viikonloppuna, sillä maali kuivui todella hitaasti sateisen sään takia), piirsin kasvot, pilkut ja selän ihan permanenttitussilla.  Silmät on tehty myös valkoisella autonrengaskynällä. 
thumb_IMG_1379_1024.jpg
On se kumma, kun yritän ottaa kuvia, niin jos kuvassa ei ole lapsi, niin sitten siinä on jompikumpi meidän karvakamuista
thumb_IMG_1380_1024.jpg
Kiva piristys kukkapenkin lomassa ja ainakin vieraat lapset bongasivat nämä heti meidän lasten synttäreillä :)
thumb_IMG_1381_1024.jpg

thumb_IMG_1382_1024.jpg

thumb_IMG_1383_1024.jpg
Oikein ihanaa ja AURINKOISTA viikonloppua teille ♡
thumb_IMG_1384_1024.jpg