perjantai 4. syyskuuta 2015

EMILIAN HUONE

Nyt se on valmis, tai ainakin melkein. Turun reissulla kävimme Ikeassa Emilian huoneen takiakin. Ajattelin, että ostan halpaa, niin ei sitten tarvitse surkutella, jos menee rikki tai sotkeentuu pahasti. Neidillä on nimittäin paha tapa piirtää sängyllä, maton päällä jne ;)
Ensimmäisestä kuvasta ehkä tiedättekin, mitkä on huoneen värit
willaolivia17.jpg

Ikeasta jäi käteen tälläinen puutarha tukikin. Rauhanrentolan Satun blogissa näin tämän ja samana iltana Eveliina näytti minulle kuvaa jonkun amerikkalaisen instasta, että mistähän tälläisen saisi. Kerrankin oli kiva päteä, yleensä meillä lapset tietää kaiken ;)
willaolivia13.jpg

Ikeasta löytyi tämä ihana pieni sohva, siinä on Emilian kiva istuskella kavereidensa kanssa. Emilian toinen lemppari on pöllöt, ne pääsi huoneeseen korin ja peiton muodossa. Ananas-tyynyt on Prisman House mallistoa
willaolivia12.jpg

Emilia ei paljon leluilla leiki, vain nämä Monsterit pääsevät leikkihin silloin tällöin. Suurimman osan ajastaan Emilia on jalat kattoa kohti tehden siltoja, kärrynpyöriä ja flikkejä.
willaolivia15.jpg

willaolivia14.jpg
Takaseinältä tulee lähteämään vielä tuo meidän matkakartta ja sen tilalle tulee jotain emiliamaista. Lisäksi minulla on työn alla uusi tuoli, jossa on enemmän Emilian väriä. En tiedä vielä tuleeko tuoli nykyisen koulupöydän eteen vai yöpöydäksi, mutta Emilian huoneeseen se joka tapauksessa tulee :D
willaolivia16.jpg

willaolivia11.jpg

willaolivia10.jpg
Nyt toivottelen teille oikein hyvää viikonloppua ♥
Ensiviikon aika  meidän täytyy saada Ellenkin huone valmiiksi,
sillä viikon päästä meillä juhlitaan Ellen 7 juhlia :)