keskiviikko 3. joulukuuta 2014

♥ ♥ MUUMIT ♥ ♥

Kaikki blogiani lukevat tietävät, että olen hulluna Muumeihin. Jokin aika sitten kauppoihin tuli uusia Muumi tauluja, joihin rakastuin ihan totaalisesti. Tauluista saa keräilemällä todella näyttävän Muumien koristepuun. Uniikissa Tove Janssonin alkuperäispiirrokseen pohjautuvassa puussa seikkailevat Muumilaakson suosikkihahmot 13 erilaisessa keräilylaatassa. Alimmat kaksi (Muumimamma ja Muumipappa) ovat myynnissä parasta aikaa ja keräilysarjan viimeiset laatat tulevat myyntiin 2017.
Kukahan keräisi tämän minulle? ;)
Muumi%20taulu.jpg
Kuva: Arabia

Olen etsinyt Alexin huoneeseen pöytälamppua jo pidemmän aikaa. Tällä hetkellä hyllyllä on ollut Block lamppu, mutta mielestäni se ei ole pienen pojan lamppu, vaikka ihana onkin. Ikkunalampuksi tarjosin meillä jo olevaa Pikkumyy lamppua, mutta se oli kuulemma TYTTÖJEN LAMPPU :D
willaolivia1.jpg
Tallinnan reissulla ihastuin Stockmannilla olleeseen Muumipeikko ja Hattivatti-lampput ja ne ovat olleet koko ajan mielessäni.
willaolivia2-horz.jpg

Netistä lamppua etsiessäni, päädyin All Things Moomin -sivuille, jossa lamput sattui olemaan tarjouksessakin :)
Näytin sekä Muumipeikko että Hattivatti lamppua Alexille ja päätös oli järkkymätön HATTIVATTI! Se meille siis kotiutui :)
Lamppu on aivan täydellinen ♥ ♥
willaolivia13.jpgwillaolivia12.jpg
Huone on tässä kuvassa pelkästään Hattivatin valaisema :)
willaolivia11.jpg
Meillä Alex katsoo aamuisin Muumijakson ja sitä kautta hän on ihastunut niihin totaalisesti (niinkuin kaikki lapsemme ovat jossain vaiheessa olleet). Olemme menossa katsomaan itsenäisyysviikonloppuna Muumien taikatalvi -teatterinäytöstä ja haaveena, että saisin pitää vielä yhdet Muumisynttärit tässä talossa. Silloin tiedän ainakin, mistä saisin tilattua kaiken muumiin liittyvän koristerekvisiitan :)

Onko täällä muita Muumi-faneja? :)