lauantai 13. joulukuuta 2014

JOULUKORTTIEN TEKOA JA ARVONTAMUISTUTUS

Meillä viikko on ollut täynnä hulinaa, jännitystä ja joulumeininkiä. Maanantaina lähdin Mikin kanssa Tamperetta kohti ja tiistai päivän vietin sitten ihan yksin jouluostoksia tehden Mikin ollessa koulutuksessa. Keskiviikkona meidän yksi neiti leikattiin. Leikkaus meni hyvin, mutta toipuminen vie varmasti aikaa. Torstaina oli vuorossa sitten Ellen ensimmäiset joulujuhlat koululaisten kanssa. Esitys meni todella hyvin ja eskarilaiset olivat opetelleet todella pitkän runon ulkoa. Eilen illalla koululla vietettiin vuorostaan Emilian joulujuhlia. Emilia oli pöllö :) Tarkoitus oli tehdä tänään taas joulusiivoilua, mutta suunnitelmat muuttuivat, kun isä tuli auttamaan uusien pattereiden laittamisessa. Eiväthän ne olleet varastossa kun 4 vuotta :D Huomenna on vielä Alexin joulujuhlat ja sitten ne olisi tältä vuodelta vietetty. Ehkä tämä elämä tästä rauhoittuu pikkuhiljaa... tai sitten ei ;)


Vein omat joulukortit postiin jo kolmisen viikkoa sitten, mutta lapset innostuivat tekemään kavereilleen kortteja. Buzzadorina saimme kokeiltavaksi todella käytännölliset värikynät jokunen viikko sitten. Arvatkaas onko meillä "tapeltu" kynistä, varsinkin täytettävä lyijykynä on ollut haluttu, jopa Mikki olisi ottanut sen töihin :) Ehkä joulupukki tuo kaikille omat ;)
willaolivia2.jpg

willaolivia1.jpg

Meillä lapset tykkäsivät kynistä todella paljon. Kynän muotoilu mahdollisti sen, että kynää oli todella helppo pitää kädessä. Alex oppikin kynien avulla oikeaoppisen kynästä pidon :)


Mustattehan, että teillä on huomisiltaan asti aikaa osallistua arvontaani :)

Arvonta löytyy täältä