tiistai 16. joulukuuta 2014

JOULUISIA ASETELMIA + ARVONNAN VOITTAJAT

Tein vierassisäänkäynnin eteen pari asetelmaa, jotka saavat olla siinä nyt jonkin aikaa. Meilläpäin vaan on ollut liikkeellä nuorisoporukka, joka tuhoaa ihmisten pihoja :/ Äitini ja isäni pihasta on nyt revitty kahdet jouluvalot rikki ja laitettu koiranp**kaa postilaatikkoon. Pihoista löytyy rikottuja laseja, roskiksia kaadellaan ja levitellään... joten saa nähdä kauanko nämä saavat olla rauhassa.

Näen tilasto-ohjelmasta, että minulla on todella paljon jeppisläisiä lukijoita (vaikkei kukaan sitä myönnäkkään  ;) ), joten jos joku tietää tästä Skutnäsissä liikkuvasta porukasta, niin ottakaa yhteys poliisiin (tai vaikka minuun).


Mutta takaisin asiaan :) Kävin syksyllä keräilemässä kaikkea ihanaa luonnonmateriaalia. Noita käpyjä minulle jäi yli toisesta projektista ja halusin ne jonnekkin, sillä ne ovat harmaantuneet todella kauniisti. Omenat laitoin ihan lintuja varten ja vaihdan ne sitten uusiin, kun ne on syöty. Myös pihlajanmarjat menevät kaupan todella nopeaa :)
JOULU%20DIY%202014%20196.jpg

Olen hamstrannut Prismasta noita suolakurkkupurkkeja. Osan vein mökille talveksi ruostumaan, osan käytin täällä kaupungissa. Maalasin purkin punaiseksi ja kaivoin kaapista mustan vyön. Helppoa ja nopeaa :) Tuo asetelma ollut tehtynä jo parisen kuukautta (tein sen erääseen toiseen juttuun) ja hyvin on havut pysyneet kiinni. Lehdet tosin on puusta jo tippuneet ;)
JOULU%20DIY%202014%20149.jpg


Ja siihen odotettuun arvontaa... :D

Alex toimi tällä kertaa onnettarena ja kulhosta nousi Heidi ja Päivi.

Laitoin teille s-postia, joten käykääs kurkkaamassa se, niin saadaan pipot teille.

arpa1.jpgarpa2.jpg