torstai 13. marraskuuta 2014

UUSIEN VAATTEIDEN METSÄSTYS

Minulla ei ollut minkäänlaista kriisiä lähtiessäni casalaisten kanssa Tallinnan reissulle.
Mietin mitä tapahtumia meillä on, missä liikumme, tuuleeko tai sataako siellä ja sitten...
joku meidän porukastamme kysyi sen, mitä varmasti kaikki mielessään mietti...
Mitä te laitatte päällenne? :O
Ja näin oli vaatekriisi varmistettu ;) Ensin tuli housukriisi ja kun se oli selvä, tuli paitakriisi, sitten kenkäkriisi ja laukkukriisiä ei koskaan tullut, sillä minulla oli vain yksi vaihtoehto.

Joku varmaan muistaa, kun koin samanlaisen kriisin viime syksynä :D Kävin vaatekaappini läpi ja katsoin, mitä ehdottomasti tarvisin: mustat suorat housut, paitis, jakku, puolihame, pikkumusta ja mustat korkkarit. Kaikki nuo ostinkin sitten Lontoosta (kyseinen pikkumusta ja korkkarit näkyy minulla päällä noissa casalaisten kuvissa). Pakko saada listalla oli jo silloin mustat saapikkaat. Viime talvena ostin yhdet, muttta mustia ei ollut. Pari viikkoa sen jälkeen, tuli kauppaan myös mustat. Arvaatte varmaan kuinka harmitti.

Ja jotta tämä aasinsilta olisi täydellinen, minulla ei ole edelleenkään niitä mustia saappaita ja jouduin lainaamaan Tallinnaankin Essin omia (vuoroin vieraissa ;) ) Nyt tuli sellainen PAKKO SAADA noiden saappaiden kanssa. Päädyin taas omille luottosivuilleni, Espritin sivuille. Heidän vaatteet ovat sellaisia, että voin ottaa omaa kokoani melkeinpä  vaatteen kun vaatteen ja ne istuvat minulle täydellisesti ♥
Saappaita siis etsimään :)
esprit1.jpg

esprit2.jpg

esprit3.jpg

esprit4.jpg
Kengät Espritin sivuilta

Toisen ongelmanumeron vaatetukseeni tuotti takki. Minulla on ihan uusi talvitakki (jossa oli laputkin kiinni vielä), mutta se olisi ollut liian lämmin nollakeliin. Sitten minulla oli lyhyt villakangastakki, jonka alle ei mahdu paksua vaatetta. Se sitten lopulta laitoin ja hyvä niin, sillä meillehän sattui suht hyvät ilmat.
Joka tapauksessa sellainen päällystakki on myös etsinnässä.


Takit Espritin sivuilta
http://www.esprit.fi/

Onko teillä vaatekriisiä, kun lähdette matkalle vai tiedättekö te heti, mitä laittaa päälle? :)