maanantai 17. marraskuuta 2014

MITÄ LEMPIVÄRISI KERTOO SINUSTA??

Törmäsin aikoinaan Iltalehden tai IltaSanomien sivuilla tälläiseen "värianalyysiin" . 
 Jokaisella on jokin väri, josta pitää muita enemmän. 
Yllättävää tai ei, saattaa lempiväri kertoa jotain myös luonteesta. 
Mitä lempivärisi kertoi sinun luonteestasi ja pitikö se sinun kohdallasi paikkaansa??
Minun kohdallani teksti osui nappiin :

ENNENKUN LUET TEKSTIN, VALITSE LEMPPARI VÄRISI SEURAAVISTA: 
VALKOINEN, PUNAINEN, ORANSSI, KELTAINEN, SININEN, VIOLETTI, VIHREÄ, PINKKI TAI MUSTA

 JA KATSO SITTEN, OSUIKO JA UPPOSI :)

Valkoinen

Olet siisti ja tahraton ulkonäkösi perusteella. Kotisi ja autosi ovat aina siistissä kunnossa. Olet joskus melkeinpä fanaattinen siisteyden suhteen. Sinulla on korkeat vaatimukset puhtaudesta ja hygieenisyydestä ja odotat sitä myös muilta. Olet positiivinen ja optimistinen luonne. Olet myös erittäin tasapainoinen, järkevä, hillitty ja viisas. Rahaa käytät hyvin viisaasti, usein mietit asiat tarkkaan ennen toimintaa. Itsehillintäsi on todella suuri. Osaat myös olla välillä liiankin kriittinen itseäsi ja muita kohtaan. Silti osaat olla myös erittäin reilu ja puolueeton. Seksuaalisesti voit olla siveellinen.

Punainen
Olet ulospäinsuuntautunut ja optimistinen. Osaat myös olla rohkea ja luottavainen. Pidät erilaisista aktiviteeteista, ja erityisesti seksi on sinulle tärkeää. Pidät siitä, että saat olla huomion keskipisteenä. Olet erittäin kunnianhimoinen ja haluat yleensä aina voittaa. Kakkossija ei sovi sinulle. Olet erittäin energinen eikä pitkäpinnaisuus todellakaan ole osa sinua. Olet erittäin kova tekemään töitä, etkä todellakaan vitkastele.

Oranssi
Olet lämmin, optimistinen, ulospäin suuntautunut ja todella ystävällinen. Olet myös erittäin itsevarma ja määrätietoinen. Olet kova suunnittelemaan erilaisia juhlia ja rakastat juhlimista. Olet usein se kovaäänisin tyyppi suuressakin joukossa. Saat suurta nautintoa siitä, kun autat muita. Saattaa olla, että et aina ole kovin uskollinen, ainakaan parisuhteessa. Tämä johtuu siitä, että pelkäät sitoutua. Olet myös todellinen seikkailija. Rakastat retkeilyä ja innostut myös huimista lajeista, kuten laskuvarjohypyistä. Olet täynnä elämää ja sinun on vaikea pysyä paikallasi.

Keltainen
Olet iloinen ja hauska. Seurassasi on helppo viihtyä. Olet erittäin luova ja usein oletkin se henkilö, jolta tulevat parhaat uudet ideat. Olet myös erittäin kriittinen niin itseäsi kuin muita kohtaan. Analysoit kaikkea, koko ajan. Olet erittäin impulsiivinen ja teet päätöksiä sen kummemmin miettimättä. Olet hyvä verkostoitumaan ja saamaan tietoja irti muilta ihmisiltä. Olet todella hyvä pukeutumaan ja teet usein vaikutuksen omalla tyylilläsi.

Sininen
Olet konservatiivinen ja luotettava. Et helposti luota uusiin ihmisiin. Et todellakaan ole impulsiivinen vaan mietit hyvin tarkkaan ennen kuin toimit. Olet aito, vilpitön ja otat vastuun vakavasti. Kaipaat rauhaa ja harmoniaa. Olet herkkä ja huomiot muiden tarpeet aina. Olet eräänlainen pelastaja ja rakastaja, mutta sinun tulisi oppia rakastamaan enemmän myös itseäsi. Et pidä huomiosta ja olet mieluummin taka-alalla. Olet lojaali ja luotettava kumppani sekä uskollinen ystävä.

Violetti
Olet herkkä ja myötätuntoinen ihminen, joka pitää huolta muista. Pidät siitä, että olet tarpeellinen. Olet melko herkkä ja saatatkin loukkaantua helposti, mutta et näytä sitä muille. Olet karismaattinen ja energinen. Annat helposti kuvan siitä, että olet ujo vaikka todellisuudessa näin ei ole. Olet ainainen idealisti, jolla on todella huikea mielikuvitus. Haluat olla kaikessa paras, joten tähtäät korkealle. Rakastat matkustelua ja uusien ihmisten tapaamista.

Vihreä
Olet käytännöllinen ja maanläheinen ihminen. Olet myös erittäin vakaa ja tasapainoinen. Olet ystävällinen, antelias ja myötätuntoinen. Välität muista ihmisistä, ja sinun pitääkin olla varuillasi, että et unohda pitää huolta myös itsestäsi. Olet viisas ja haluat aina oppia jotain uutta. Olet seurallinen, mutta kaipaat myös omaa rauhaa. Sinulla on myös korkea moraali, ja haluat toimia aina oikein. Olet lojaali ystävä ja uskollinen kumppani.

Pinkki
Olet rakastava, hellä ja herkkä ihminen. Olet aina hyvin ystävällinen ja lämmin sekä pidät muista huolehtimisesta. Romanttisuus on suuri osa sinua, ja olet myös hyvin femiininen. Olet positiivinen tulevaisuutta ja elämää kohtaan.

Musta
Olet itsenäinen, voimakastahtoinen ja määrätietoinen. Haluat kontrolloida itseäsi sekä erilaisia tilanteita. Annat helposti vaikutelman arvokkaasta hienostuneesta henkilöstä. Olet erittäin järjestelmällinen ja hoidat työsi aina huolella.


Entä kuinka moni teistä on käynyt värianalyysissä?
Minulle tehtiin pika-analyysi, kun olin kauneuspäivällä.

Minä olen talvi.
v%C3%A4ri.jpg
Analysoija sanoi:
"Talven ei aina tarvitse olla tumma ihminen, kuten näette.
Hänelle (siis minulle) sopii voimakkaat väri, oli väri sitten mikä tahansa".
ja niin ne tekee, tiesin se jo ennen analyysia ;)


Itse en etsi vaatteita sen mukaan mikä väri minulle sopii, vaan sen mukaan mistä pidän. Toisaalta kun katson vaatekaappiini, ei sieltä löydy juurikaan haaleita värejä, vaan kaikki on ns. puhtaita, kirkkaita :)
Millä perusteella te valitsette vaatteidenne värin?