perjantai 21. marraskuuta 2014

KUN KIRJOITTAMINEN ALKOI KIINNOSTAMAAN

Olen aina pitänyt äidinkielestä ja olin aikoinaan aika haka kieliopissa. Vanhemmuuttani ovat pilkku ym. ohjeet hieman unohtuneet ;) Nyt kyse ei ole kuitenkaan minun kirjoittamisestani vaan Ellen ja Alexin. Elleä on kirjaimet kiinnostaneet jo kauan ja huomaan koko ajan enemmän, kuinka hän osaa kirjoittaa erilaisia sanoja. Alexia taas ei kynän kiinnipitäminen ole kiinnostanut pätkääkään, piirtäminenkin on ollut melkeinpä pakkopullaa. Alex ei vaan löydä oikeaa otetta kynästä. Josko asia nyt muuttuisi.

Buzzadorina saan mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita useinmiten ilmaiseksi, sekä kertoa ystävilleni niistä. Palautteeni tulee olla totuuden mukainen! Useimmissa kampanjoissa myös ystäväni saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen, niin kävi nytkin.

willaolivia4.jpg
Lapseni saivat testattavaksi Stabilo EASYergonomics experts -tuoteita. Paketti sisälsi EASYgraph vasen & oikea kätisille (3,95 €/pkt), EASYcolor 6 kpl rasia vasen & oikea (9,95 €/sarja) ja EASYergo vasen & oikea (9,95 €/kpl).
Tuotteet on kehitetty yhteistyössä tutkijoiden, opettajien ja eri-ikäisten lasten kanssa.


Miten kynät eroavat tavallisista kynistä??

Katso se täältä

willaolivia5.jpg
Meillä jatketaan nyt kynien testailua, Alexin kohdalla alkaa näyttämään jo paljon paremmalta :)