torstai 30. lokakuuta 2014

DIY LUMIHIUTALEET

Jouluaskartelut ovat olleet mielessä kovastikkin viime aikoina.
 Minun piti jo viime talvena virkata lumihiutaleita ja sitten tärkätä ne joulukuuseen. Aika vain meni ja yks kaks huomasin kuusen olevan olkkarissa... ilman hiutaleita. Tänä vuonna olisi sama ajatus, hyvissä ajoin etsin jo ohjeet. Nyt ne odottavat vain virkkaamista :) Saas nähdä ehdinkö niitä tänäkään vuonna tehdä, sillä kudottujen joululahjalista on pitkä :P
Aloin askartelemaan lasten kanssa hamahelmillä. Löysin helmi-laatikosta avaamattoman pussin hohtavia, valkoisia helmiä ja aloin väsäämään niistä lumihiutaleita.
willaolivia6.jpg
Ensin niitä oli yksi, sitten kaksi ja loppujen lopuksi minulla oli 15 lumihiutaletta :)
WillaOlivia%20013.jpg

WillaOlivia%20012.jpg
Laitoin niitä tyttöjen huoneen ikkunaan roikkumaan, ja ne hohtavat tosi kauniisti, kun valot sammutetaan. Valitettavasti en saanut hehku-kuvaa onnistumaan, mutta ehkä näistä näitte :)
WillaOlivia%20007.jpg
Lisäksi tein Fimo massasta erään toisen joulujutun (näytän senkin erikseen), ja massaa jäi sen verran jäljelle, että pyöräytin siitä pari erilaista hiutaletta lisää.
WillaOlivia%20017.jpg

WillaOlivia%20018.jpg
Ripottelin tähtiä jo vähän sinne ja tänne. Luistimet on jäämä kuvauksesta, ei meillä vielä joulua ole ;)
WillaOlivia%20019.jpg
Muutaman lasihiutaleen ostin sitten vielä PowerParkin Finnmari -kaupasta. Hintaa taisi olla  0,50 €/kpl :) Kuvassa näkyy myös uusimmat tekeleeni eli verhot. En tykkää, mutta menkööt jouluverhojen vaihtoon asti.
WillaOlivia%20020.jpg

Casalaisilla (joka leikkiin ryhtyi) oli jännä päivä tänään. Olemme odottaneet uuden Kotiblogit lehden ilmestymistä, sillä casa on lehdessä näkyvillä aika näyttävästi.
 Kotiblogit lehti ilmestyyi siis tänään, joten käykäähän kaupan kautta kurkkaamassa :)