maanantai 27. lokakuuta 2014

AIVAN MIELETÖN VIIKONLOPPU

Lähdin perjantai aamuna 6:30 kohti Helsinkiä. Matkan tarkoitus oli viettää laatuaikaa Casan-blogisiskojen kanssa pikkujoulujen merkeissä Tallinnassa. Odotin matkalta paljon, mutta siitä tulikin jotain aivan muuta. En koskaan olisi uskonut, että kun 13 osittain vierasta ihmistä tapaa, siitä voisi kehkeytyä jotain näin mahtavaa.
Sanat eivät riitä kuvaamaan viikonlopun tunnelmia ♥
casalaiset.jpg
Kuva: Miia/OmaKotiValkoinen
Minun viikonloppu alkoi kuitenkin jo pitkämatkalaisten tapaamisesta.
Olimme itse varanneet Sokos-hotelli Aleksanterista huoneet
casa-k%C3%A4nnyk%C3%A4st%C3%A4%20006.jpg
Päivällä "hajosimme" sillä osalla oli treffejä ystäviensä kanssa, mutta minun päivä meni kaupungilla AIVAN IHANAN MARIKAN seurassa -my new soulmate ♥ Meidän ajatukset meni niin yhteen, että välillä aivan nauratti :)
casa-k%C3%A4nnyk%C3%A4st%C3%A4%20008.jpg
Olimme sopineet illaksi yhteisen ruokailun hotellin Olipa kerran-ravintolaan. Illallisella tapasimme sitten kaikki ja voin kertoa, että meidän pöytä taisi olla se kovaäänisin ;) Hauskaa meillä ainakin oli :)
CASA%20307.jpgCASA%20308.jpg
Lauantai aamuna suunnistimme satamaan, jossa meitä pitkänmatkalaisia odotti 7 blogisiskoa lisää :) Oli aivan uskomaton fiilis saada lukemilleen blogeille kasvot. Tottahan toki me tiesimme millaisilta me näytimme, mutta vastasiko oma kuvitelma todellisuutta. Erään bloggarin kohdalla asiasta tuli pieni vitsikin, kun ujosta, hieman hipihtävästä, paljastui todella ulospäinsuuntautunut nuori nainen :) Ujoudesta ei ollut tietoakaan ;D

Eckerö Linen kyydissä matkasimme Tallinnaan. Meille oli varattu paikat Lounge tilasta, jossa oli kiva tutustua uusiin ystäviin. Matka alkoi kuplivalla ja sen jälkeen tarjolla oli pientä syötävää ja juotavaa.
CASA%20331.jpgCASA%20332.jpg
CASA%20321.jpgCASA%20320.jpgCASA%20315.jpg
Tila on sinänsä aivan ihana, että siellä pääsi eroon laivan muusta hälinästä. Suuret ikkunat takasivat sen, että saimme nauttia merinäköalasta (tosin meillä näkymä oli "hieman tuulinen") .Sanoinkin, että seuraavan kerran kun matkustan mieheni kanssa kahdestaan, niin varaamme paikan ehdottomasti loungen puolelta.
CASA%20326.jpg
Laivalta suuntasimme minibussilla Telliskivi Kalamajan alueelle. Alueella on paljon pieniä sisustus- ja second hand -kauppoja sekä ravintoloita.
casa-k%C3%A4nnyk%C3%A4st%C3%A4%20010.jpgcasa-k%C3%A4nnyk%C3%A4st%C3%A4%20012.jpg
Alueella on myös kuuluisa F-Hoone ravintola, osa meni sinne syömään, mutta me muutamat päätimme katsastaa Boheem-kahvilan. Kahvila oli ihanan idyllinen pienine yksityiskohtineen ♥ ja sieltä sai aivan uskomattoman hyvää wrappiä :P
casa-k%C3%A4nnyk%C3%A4st%C3%A4%20014.jpg
Ostoksien jälkeen matkasimme kohti Solo Sokos hotelli Estoriastaa, joka on uniikki ja laadukas tarinahotelli keskellä Tallinnaa. Hotellissa on 93 huonetta, ja jokaisessa huoneessa on kiehtova kertomus Virosta. Hotelli sijaitsee aivan keskustassa, Original Sokos Hotel Virun ja Viru Keskuksen välissä. Hotelli on avattu viime vuonna.
Hotellilla vastassa meitä oli aivan ihana ja positiivinen Evelin, shampanjoiden kanssa. Yllätykseksemme saimme kuulla myös, että saamme jokainen oman huoneen hyvien yöunien takaamiseksi. Luksusta, sanoisinko :) Hotellihuoneessa meitä jokaista odotti pieni skumppapullo ja sulkaarasia. Henkilökohtainen viesti lämmitti myös sydäntä ♥

Pienen tauon jälkeen suuntasimme taas ostoksille, tällä kertaa kohteena oli hotellin yhteydessä oleva Virukeskus. Ostoskeskuksessa on melko hyvä valikoima erilaisia liikkeitä, on vaatekauppoja, kultasepänliikkeitä, kahvikauppa, saippuakauppa, levykauppa jne. Myös kenkäkauppoja löytyy kenkien ystäville :)

Ostoksien jälkeen menimme hotellille siistiytymään, sillä meitä odotti kolmen aterian illallinen kabareen merkeissä. Kuvia hotellista ja kabareestä kuitenkin lisää myöhemmin.

Ainut huono puoli matkassa on se, että kasvolihakset kramppaa, kun ei voi lakata hymyilemästä ♥
Ehkä tämä oli minun päiväni Prinsessana :)

Kiitos Matka-Vekka