torstai 11. syyskuuta 2014

KUPLIVAT SAIPPUAPALAT

EI MENNYT KUIN STRÖMSÖSSÄ

vaikka heidän ohjeella teinkin... ;)
a4.jpgMikkillä alkoi taas nikkari ja etsin kaikkea kivaa tekemistä syyslykukauden tekemisiksi. Muutama isompi juttu minulla on takataskussa, mutta yleensä Mikki saa ne illassa tehtyä, joten projekteja pitää olla useampi. Syksy on pitkä ennenkun joululoma alkaa ;)

Strömsö on yksi lemppariohjelmiani. Muistan nähneeni heillä "jotain kivaa" ja lähdin etsimään ohjetta heidän sivuiltaan. Jostain syystä päädyin taas Leen ohjeisiin. Tiedättekö muuten LUSH kaupan? Muistaakseni Helsingissä ainakin on sellainen. No joka tapauksessa, itse olen siihen tutustunut Lontoossa ja joka kerralla sieltä on kotiutettava isohko kassillinen kaikkea kivaa :) Ensimmäisenä ostoslistallamme on aina kuplivat kylpypallot ♥ ja niiden ohjeen löysin nyt Strömsön sivuilta :)

2 osaa ruokasoodaa

1 osa sitruunahappoa (Prismassa oli viininteko hyllyssä 22 g pussi)

1 osa maissijauhoa

oliiviöljyä tarpeen mukaan

eteeristä öljyä + väriä

kuivattuja kukkia, appelsiinin kuorta tms.

a1.jpg

Löysin toisenkin ohjeen, mutta päätin tehdä Strömsön ohjeen mukaan. Siinä oli laitettu vahingossa maissijauhon sijaan perunajauhoa... niin tein muuten minäkin :P
a2.jpg

Se perunajauho oli jotenkin niin iskostunut päähäni. Ei hätä ollut kuitenkaan tämän näköinen,

sillä tein toisen satsin sitten maissijauhoista, ja eipä noiden pallojen toiminta paljoa toisistaan eronnut :) Hyvin ne kupli, tässä perujauhoversio.
sekablogiin%20039.jpg

Minulla aromeina oli mansikka, vanilja ja appelsiini.