perjantai 22. elokuuta 2014

CYPRUS, we are coming :)

Täällä sitä ollaan, Helsinki -Vantaan lentokentällä, odottamassa lennon lähtöä. Ensimmäistä kertaa viemme pienet lapset  (jos pohjoismaita ja Viroa ei lasketa) muualle kun Bulgariaan. Bulgaria on aina ollut takuuvarmasti lämmin ja ennenkaikkea todella edullinen paikka lomailla lasten kanssa. Nyt kuitenkin haluasimme jotain muuta, mutta sillä edellytyksellä että lentomatkat olisivat lyhyet. Suunnaksi siis Kypros :) Ensi viikoksi luvattu keskilämpötila on 32-36°c ja sateen mahdollisuus on 0 %. Kunnon aurinkorasvat mukana ja tarpeeksi nestettä, niin eiköhän me pärjätä :)image.jpg


Suunnitteilla on pari reissua lähikaupunkeihin ja yksi päiväretki MERIROSVOLAIVALLA ;) Selvennykseksi vaan, että me mennään tuohon lasten retkelle ;) Muuten sunnitelmissa on vain köllimistä, auringosta nauttimista ja ennenkaikkea uimista :)Olen halunnut lapsille jo kauan Trunkin laukut, johon voi jokainen laittaa omat uikkarit, parit pikkarit (mikäli matkalaukku häviää) sekä matkatekemistä ja -naposteltavaa mukaan koneeseen. Tällä viikolla ne sitten kotiutui, sopivasti matkaan ajatellen. Lapset eivät tienneet asiasta mitään, joten voitte kuvitella ilmeet :)tru1.jpgtru2.jpgTrunkin laukkuja myy Citymarket ja Prisma ja Etolan nettikauppa.


Nyt toivottelen teille oikein ihanaa elokuun loppua ja aivan mahtavaa Venetsialaisviikonloppua / mökkikauden päättäjäisviikonloppua. Laitoin yhden postauksen ajastuksella teille ensi viikoksi, katsotaan päivittyykö se :)