torstai 21. elokuuta 2014

CAMBRIDGE -PÄÄTÖS

19.5 aloitin Cambridge kuurin. Optimistisena olin ajatellut että kuuri kestää 5 viikkoa ja sitten tavoitteeni (5-6) kg on selätetty- kilo viikossa, helppoa kuin kakun teko :D Toisin kuitenkin kävi ;) Eka viikolla painoa tippui melkein 2,5 kg ja sitten se stoppasi. Kaksi seuraavaa viikkoa paino ei mennyt mihinkään suuntaan, ja normaalisti tässä vaiheessa olen sanonut PASKAT, ja antanut periksi. Sitkeästi jatkoin Annikan kannustuksella ja onneksi niin tein, sillä neljännellä viikolla paino alkoi tippumaan hitaasti, mutta varmasti. Juhannuksena sain ensimmäisen kerran syödä "periaatteessa" mitä halusin, sillä seuraumuksella, että kalorit oli nipistettävä joko ennen juhannusta tai sen jälkeen ruokavaliosta. Minulle sopi parhaiten se, että ennen herkuttelua pitää kalorit olla säästettynä :) Nytkin säästelen kaloreita, sillä olemme lähdössä reissuun viikon päästä :) Se on se meno, miksi jouduin Cheekin lipuistakin luopumaan :(
Tämä kuvan nappasin, kun valmistauduin Oulun blogitreffreille. Paino on tippunut tästä kuvasta vielä 4 kg.
sekalaista%20hein%C3%A42014%20047.jpg
Sanotaan, että makean himo menee parissa viikossa ohi, kun vain pystyy pidättäytymään herkuista... Jaa-a, eipä se sitä vaan minulla tehnyt ja edelleenkin punainen ROYAL on pahin vastustajani. Onneksi meillä on kaikkien karkkinsyönti jäänyt aika vähäiseen :) Jopa Mikin, joka on/oli meidän herkuttelija. Sain Mikin mukaan tähän samaan soppaan, ja todella hyvin on hänenkin paino tippunut.

Oliko tämä "kidutus" tämän arvoista? Ehdottomasti oli ja todellisuudessa tämä oli tosi helppoa :) Maha ei enää rouku istuessa housun vyötärönauhan yli. Voin käyttää tyköistuvia vaatteita, pelkäämättä että jenkkakahvat paistavat kyljistä läpi. Ja minun lempparihousut (tosi tiukkikset) menee taas vaivatta päälle :)

Minun painoni on tippunut oman vaa'an mukaan 9 kg eli enemmän kun oli tarkoitus. Olen nyt syönyt normaalia ruokaa kolmisen viikkoa ja paino jatkoi tippumistaan vaikka lopetin patukoiden syönnin. Mitoista sen verran, että reiden ympärysmitta on -5 cm, vyötärön -8 cm, käsivarren -2,5 cm ja pepun - 8 cm.  Vedenjuonnin jätän päivittäiseen ruutiiniin, sillä sillä saan nälän pysymään (mullahan ei ollut ennen koskaan nälkä)  ja en palaa enää siihen syömättömään/nappaan tuosta jotain -elämään. Teetäkään en juo enää kun korkeintaan kaksi kuppia päivässä, aamulla ja illalla.

Vaikka kesä on ihanaa aikaa ja aurinkoon olemme ihan pian lähdössä, niin jotenkin nämä syksyiset, ihanan raikkaat, happirikkaat, ilmat oikein koukuttavat tuonne lenkkipoluille ♥ Syksyn jumppaohjelmakin on löyty lukkoon ja nyt vain odotellaan niiden alkamista :) Viime viikolla käväsin, pitkästä aikaa, vetäisemässä muutamana iltana vitosen lenkin  ja ne meni paremmin kuin odotin :)

m%C3%A4.jpg

Ai mitä Mikki tiputti?
Mikin saavutus on 25 kg :) On kuin nuoren miehen kanssa seukkaisi ;) Kaupassakaan en välttämätä tunnista Mikkiä takaapäin, jos en ole huomannut katsoa mitä hänellä on päällä. Etsin edelleen sitä ylipainoista miestä hyllyjen välistä :D Mikki sanoikin, että paino ollut näin alhainen viimeksi armeijassa. Vieläkun saisin hänet lenkkikaveriksi :)

m%C3%B6kilt%C3%A4%20ja%20muuta%20elo-14%
Tästä on hyvä jatkaa! :)


Laihdutuksen alussa selailin laihdutukseen liittyviä sivuja ja ajattelin, että näistä voisi olla asiasta innostuneelle apua :)

Laskuri, millä lasket liikunnan kulutuksen

Mm. täältä löydät elintarvikkeiden sisältämät kalorit

Ilmainen kaloreiden seurantapaikka