sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

HAASTE x 2

Nämä haasteet ovat roikkuneet työpöydälläni jo kauan, ja nyt oli aika tehdä ne.
Haasteet ovat aika samantyyppisiä, mutta vastailen molemmille erikseen.
Ketään uusia en nyt haasta, sillä nämä ovat olleet aika monessa lukemassani blogissa.


Ensimmäinen "7 kysymystä - 7 vastausta" -haaste tuli Oma koti valkoinen -blogin Mialta

1. Paras blogikokemuksesi / -muistosi?
Kun sain ihan ensimmäisen kommentin blogiini ja sen laittoi Sisustusunelmien Johanna :) Kommentithan on ne, jotka kannustavat jatkamaan

2. Jos voittaisit arpajaisissa yllättäen 1000 euroa, mitä sillä summalla tekisit? Toteuttaisitko haaveita vai laittaisitko sukanvarteen kasvamaan korkoa ja jäkälää? :)
Olen aina ollut pihin puoloinen, mutta jotain kivaa rahalla tehtäisiin lasten kanssa. Osa rahoista pitäisi tietysti saada säästöön ;) Juteltiin kaveriporukalla jokin aika sitten siitä, että miksi pitää saada koko ajan lisää ja lisää rahaa säästötilille. Ensiksi sovitaan, että sinne pitää saada tonni, sitten kun tonni on täynnä, summa kasvaa kahteen. Keskustelussa oli kyse kaverin miehestä, mutta osaan kyllä samaistua tähän tilanteeseen ;)


3. Jos voisit harrastaa mitä tahansa fyysisestä kunnosta, ajankäytöstä ja rahasta riippumatta, mitä se olisi?
Niitä on montakin... laskuvarjohyppy, benjihyppy, ralliajoa. Olen aina tykännyt vähän rajuimmista jutuista ;)
fiat_loiua_toijala.jpg

4. Mikä tekee sinut onnelliseksi?
Monikin asia :) Alexin syntymän jälkeen opin arvostamaan ihan pieniä, jokapäiväisiä, juttuja. Monesti päivässä huomaan hymyileväni esim. Ellelle, joka selittää suurilla ruskeilla silmillään ihan tosissaan Alexille, miksi karkkia ei saa syödä ja miten hammaspeikot tekevät kodin Alexin hampaisiin tai Emilialle, joka joka päivä tuo kauniimpia ja kaunimpia piirrustuksia näytille. Suurempi onni tulee mm. terveydestä, työstä (=toimeentulosta) ja lasten hyvinvoinnista.
lapset.jpg

5. Lempibändisi /-artistisi?
Ennen kuuntelin tosi paljon musiikkia, nykyään sitä tulee kuunneltua oikeastaan vaan mökillä. Kun lähden autolla vaikka kauppaan, sammutan radion, sillä se on ainut hetki, jolloin saan kuunnella hiljaisuutta. Mutta kun taas ajelin Ouluun yksin, huusi radio täysillä ja minä lauloin koko matkan :) En osaa sanoa yhtä ainoata bänsiä tai laulajaa, sillä jokaisella on joku hyvä kappale. Olen aika kaikkiruokainen musiikin suhteen :)

6. Lempivärisi?
Sisustuksessa ehdottomasti valkoinen, harmaa ja musta. Vaatetuksessa valkoinen ja musta. Jep mulla on tosi tylsä vaaatekaappi :)

7. Ihastuksesi? :)
Richard Gere ja George Glooney ovat kyllä aika karismaatisia ;) Ai sisustuksessa... :) Tällä hetkellä Aarnion isoin Puppy tai tuplakupla tuonne pihalle.
gg.jpg

Toinen haaste tuli Hannan Namit -blogin Hannalta

1. Suosikkiväri sisustuksessa

Valkoinen, harmaa ja musta :) Toisaalta tykkään vanhasta puusta eli olisko se sitten ruskea. Niitä värejä löytyy meiltä tälläkin hetkellä :)

Alexin%20p%C3%A4%C3%A4tt%C3%A4j%C3%A4ise

2. Designesine/-huonekalu, joka ei ikinä tule meille

Kääk, mikähän se olis... :O Ehkä Kartellin tuolit. Nyt mä sain paljon vihamiehiä, mutta perustelen sen sillä että pelkään lasten tekevän niihin naarmuja.


3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä

Katson tosi vähän telkkaria, mutta jos katson niin ohjelmat on melkeinpä aina jotain remppaohjelmia. Martin Timell Äntligen hemma ohjelmasta: tosi symppis mies, pappi koulutukseltaan, ja kiroilee telkkariohjelmassa :) No, en minä se kiroilun takia siitä tykkään. mutta ;)  Bygglov-ohjelmassa on Willy Björkman, joka on tosi symppis :) Nämä ei ole sitten millään tapaa tekemisissä mun miesihanteen kanssa, vaan sen, että nuo kaksi on ihania ♥

k%C3%A4ndisbyggare.jpg

4. Suosikki leivonnassa

Jos leipuria haetaan, niin Leila -tarviiko enempää sanoa. Kovasti ruotsalaispainotteisia nuo mun ohjelmat :) ja jos taas leivonnaista haetaan, niin ehdoton uusi suosikki on minun täälläkin tekemä mustikkakakku. Suolasista, ehdoton ykkönen on voileipäkakku.

Mikin%20syntt%C3%A4rileivonnaiset%20009.

5. Viisi blogisuosikkia

Tämä on paha! Olen viime aikoina lukenut todella vähän blogeja, jostain syystä aika ei vaan riitä. En osaa/enkä halua sanoa vain viittä, sillä suosikkiblogeja on enemmän. Osa blogeista on sisustusblogeja, osa kavereiden pitämiä, osa leivontaan suuntautuvia, osa taas käsitöihin painottuvia, osassa tuunaillaan... Kaikkiruokainen olen siis silläkin saralla :)


Gambridge:

Ruoasta puheenollen, aasinsilta laihdutukseen... Olen päässyt tavoitepainooni, ja nyt painottelen patukoiden ja oman ruoan välillä. Pikkuhiljaa ateriakorvikkeet jäävät pois ja siirryn pelkästään omaan ruokaan. Kirjoittelen vielä tarkemmin loppuraportissa koko laihdutusprojektista :)


Lainattuja kuvia klikkaamalla löydät alkuperäiset lähteet!