keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

ThermaCare -LÄMPÖTYYNY + ARVONNAN VOITTAJA

Minähän olen buzzador.
Buzzadorina saan mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita useinmiten ilmaiseksi, sekä kertoa ystävilleni niistä. Palautteeni tulee olla totuuden mukainen!
Useimmissa kampanjoissa myös ystäväni saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Nyt olen mukana buzzaamassa
ThermaCaren lämpötyynyjä, ja niitä saivat myös ystäväni kokeiltavaksi :)

k%C3%A4nnykk%C3%A4%20-blogiin%20102.jpg

ASIATIETOA LYHYESTI THERMACARESTÄ:

 • Tehokkaaseen ja kohdennettuun kivunlievitykseen lihaksissa ja nivelissä seuraavien olotilojen yhteydessä: lihasjännitys, ylirasitus, venähdykset, revähdykset ja nivelrikko (artroosi).
 • Lievittää kiputiloja selässä, niskassa, hartioissa tai ranteissa.
 • Helppo käyttää. Lämpötyyny aktivoituu päästyään kosketuksiin ilman kanssa ja lämpenee asteittain noin 30 minuutin ajan hoitolämpötilaan (40 C).
 • Pitkäkestoinen kivunlievitys: 8 tuntia hoitavaa lämpöä niskalle, hartioille tai selälle.
 • Kliinisesti todistettu vaikutus*
 • Syvä lihasrentoutus.
 • Ei sisällä lääkeaineita.
 • Ohut, miellyttävä, huomaamaton ja hajuton.
 • Saatavilla apteekeista.
 • Pakkauskoot:
  Niska, hartiat ja ranteet, 3 kpl/ pakkaus, 11,50 €.
  Alaselkä ja lonkat, 2 kpl/ pakkaus, 11,50 €.


  Itse valitsin tuon niskamallin, sillä hartiani ovat jatkuvassa jännitystilassa. Selkäkin minulla reistailee, mutta sillä kipu johtuu kulumista, joten lämpö ei niiihin auta.

k%C3%A4nnykk%C3%A4%20-blogiin%20104.jpg

Sillä hetkellä kun  suojapussin avaa, alkaa lämpötyyny lämmetä. Tyynystä irrotetaan vain teipit, ja sen voi kiinnittää ihoon. Tyyny pysyi todella hyvin paikallaan, vaikka minullakin on kokeilupäivänä kiireinen päivä. Huomasin selvän eron jo neljän tunnin käytön jälkeen :) Kipeytin (liikaa kaivamista) selkänikin tuona samaisena päivänä, ja päätin siirtää tyynyn alaselkään. Pidin sitä alaselässä sen loput neljä tuntia, ja hyvin se helpotti lihaskipua. Kahdeksan tunnin jälkeen päätin ottaa sen pois. Huviksemme kokeilimme kiinnittää sitä vielä kertaalleen, ja hyvin se pysyi vielä senkin jälkeen. Joten siirto kesken lämpöajan onnistuu kyllä hyvin :) Noin 10 tunnin jälkeen alkoi tyyny pikkuhiljaa kylmetä.

k%C3%A4nnykk%C3%A4%20-blogiin%20105.jpg

Annoin kaksi tyynyä Eveliinalle, jotta hän ja hänen seuralainen saavat niitä tarvittaessa käyttää pian alkavalla interrail matkallaan. Paketti on nimittäin näppärän pieni ja varmasti lämpötyyny on hyvä lisä lääkepussissa, kun he kantavat painavia rinkkoja.


Ja nyt siihen arvontaan :)

Ensimmäisen palkinnon, vartalokorun, voittaja on

voittaja%201.1.jpgvoittaja%201.jpg

Onnea Merville!

Toisen palkinnon, rannekorun, voittaja on

voittaja%202.1.jpgvoittaja%202.jpg

Onnea Pia! Nyt vasta hoksasin tuon Pian toiveenkin, nappiosuma sanoisin :)

Ilmoitelkaahan s-postiin yhteystietonne, niin laitan korut tulemaan.
Kiitän vielä kerran Koru-Storea yhteistyöstä!