torstai 12. kesäkuuta 2014

STALA PL2 + ARVONTA

MIKÄ IHMEEN PL2??
ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT!

Meillä on ollut allaoleva Stalan postilaatikko jo varmaan 10 vuotta. Olen tykännyt siitä tosi paljon, sillä siinä on lukko ja matkoilla ollessamme kenenkään ei tarvitse erikseen käydä tyhjäämässä sitä siinä pelossa, että posti häviäisi. Ainut huonopuoli oli se, että maksikirjeet eivät mahtuneet laatikkoon eli joudun hakemaan ne aina erikseen postista :/
Product_Mailbox_PL-3_001.jpg
Me myymme itsekkin Stalan tuotteita, ja kun sain uuden kuvaston käsiini, ihastuin heidän uuteen postilaatikkoon erityisesti yhdestä syystä ;) Yhteydenotto meidän alueen edustajaan ja ilmeisesti osasin perustella uuden postilaatikon tarpeen niin hyvin, että sain sellaisen yhteistyönä.  Ja jotta tekin hyötyisitte jotain, sain myös jotain kivaa arvottavaa (mutta siitä myöhemmin) :)

Uuden laatikon, PL2:sen, on Stalalle suunnitellut Tapio Anttila. Itse pidin muotoilusta todella paljon ja sille onkin myönnetty Design from Finland -merkki.  Ja mikä minulle oli erityisen tärkeää, oli se että myös maksikirjeet mahtuvat laatikkoon. Nyt minun ei tarvitse hakea isoja/paksuja kirjeitä postista :) Tykään amerikkalaisista postilaatikoista, erityisesti sen mallin takia, mutta myös sen "keksiliäisyyden".  Ajatelkaa sitä viisasta ihmistä, joka keksi "posti on saapunut" viirin. Ei tarvitse tehdä turhia reissuja laatikolle ;) Nyt tässäkin on samainen toiminto, joten ohi ajaessa näen heti, onko postipoitsu käynyt .
blogikuvia%20013.jpg

Hieman mietin tuota väri (tarjolla oli harmaa ja valkoinen), sillä asumme aika vilkkaan tien vieressä... Laatikko on kuitenkin valmistettu Ruukin peltikattoihin kehitetystä Pural-pinnoitetusta teräslevystä, joka on hyvin pitkäikäinen, kestävä ja huoltovapaa materiaali. Joten valkoisen otin ja nyt vain toivotaan parasta :) Laatikon mukana tuli myös "Ei mainoksia" magneetti, mutta itse en sitä laita esiin, sillä luen mainokset :)

blogikuvia%20011.jpg
Jos ihastuit Stalan postilaatikkoon, niin sitä myydään ihan yleisesti rautakaupoissa ja ainakin Prismoissa (ovh. 139 euroa).

blogikuvia%20013.jpg

Stalalta tilattua, omalla nimellä varustettua nimikylttiä odotellessa, annan teille mahdollisuuden voittaa Stalan leikkuulaudan. Itselläni on tuo sama leikkuulauta mökillä ja se on todella ihana. Leikkuulauta lämpökäsiteltyä koivua. Laudan alapuolella on pehmeät liukumista estävät muovitassut :)

 l1.jpg

Laudan koko on 36,5 x 19,5 x 2 cm.

l2.jpg.

Minulla on tarjolla 4 leikkuulautaa, ja arvontaan voit osallistua tykkäämällä Willa Olivian fb-sivusta, sekä kertomalla kavereillesi arvonnasta jakamalla postauksen linkin. Willa Olivian fb sivuille pääset TÄSTÄ

EDIT!! Sen unohdin sanoa, että arvonta-aika on 26.6 klo 21 asti :)

Postaus tehty yhteistyössä Stalan kanssa