tiistai 10. kesäkuuta 2014

NICE RUN 2014

Mä olen kyllä niin jälkijunassa näissä postauksissa :D Jotenkin nämä päivät menee niin hujauksessa, että ei mitään rajaa... Tänään olemme käyneet läpi ensiapulaukkua, täydentäneet sitä, etsineet rinkkaan sadesuojaa, ottanut pankin kanssa selvää kaikesta mahdollisesta, tarkistanut vakuutuksia, rokotuksia jne jne. Eveliinan lähtöön on alle viikko ja sitä ennen Eveliina käväisee vielä Ruotsissa One Directionin keikalla. Kiirettä tahtoo neitillä pitää :D Essi taas lähti tänään riparille isoseksi, joten sillekkin piti kaikenlaista hankkia.


Joka tapauksessa, kaiken tämän kiireen ehdin eilen toteuttaa erään haaveen :) Olen monen monta vuotta halunnut osallistua Nice run juoksutapahtumaan. En ole kuitenkaan halunnut mennä sinne yksin ja kavereista en ole saanut tarpeeksi isoa porukkaa, joten se on jäänyt. Tänä vuonna osallistuin sinne paikallisten naisyrittäjien väreissä, ja täytyy sanoa, että jos minulla on ensi vuonna mahdollisuus osallistua, niin mukana ollaan :)

Säiden puolesta meillä kävi oikeastaan aika hyvä tuuri. Koko päivän odottelin, että koskahan alkaa satamaan. Koko ajan piskotteli vähän, mutta ei kuitenkaan niin että olisimme kastuneet. Matka oli tänä vuonna 5,8 km ja kannustusjoukotkin odotteli minua ihan kotimme nurkalla :)Ohjelma alkoi silmänruoalla eli HUNKSEILLA. Täytyypä myöntää, että elämäni ensimmäistä kertaa herrasmiehet näin. Kovasti oli supliikkimiehiä lavalla ;)
NICE%20RUN%20026.jpgSilmäruoan jälkeen tarjolla oli lämmittelyjumppa, ja ottakaa huomioon, että olen tuossa vaiheessa ollut vesisateessa jo yli tunnin. Hiukset on ihan järkyt!nr.jpgJuoksunhan kruunaan sen jälkeen saatava eväskori.Meidän ihanaiset -Queen  for a day joukko ♥
NICE%20RUN%20027.jpgKorissa oli tänä vuonna aika lailla kaikenlaista. Itse pidättäydyin paaston puitteessa vain sämpylässä, kinkussa ja kasviksissa -ellei mukaan lasketa yhtä pientä shamppanja lasia ;)NICE%20RUN%20029.jpgIhana ilta, yltyneestä sateesta huolimatta ♥Väriestejuoksu on ollut myös haaveena jo pari vuotta. Tänä vuonna se kotiutui tänne Suomeenkin, ja nyt katselen kovasti, että mihinkähän kaupunkiin voisin lähteä :)


Lupaamani arvonta tulee muuten huomenna :)