sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

KAUNIS LINNUNKARKOTIN

Viikonloppu meni taas hujauksessa. Odottelen innolla, että saisin laittaa teille jo kuvia valmiista mökistä, mutta koska isoin alue on maalausta vaoille valmis, niin siivokin on sen mukainen. Kaikki on siirretty seinän vierestä keskemmälle lattiaa. Lapsetkin hyppivät tuolien yli, kun yrittävät päästä keittiöön :D Juhannusviikonloppuna saamme nyt sitten vihdoin kaikki maalattua, kun pakkelit ovat ehtineet kuivumaan :)


Meillä on katettu terassi mökillä. Joka perjantaisena ongelmana on ollut linnun kakat terassipöydällä ja tuolien reunuksilla. Katon rajasta on hyvä hakea rakennusmateriaalia, kun katto on harvalaudotettu. Ja tottakai lattialla saattaa olla lasten ruoan muruja, vaikka yritän sen joka sunnuntai lähtiessä lakaista. Hyvähän siellä on mahansa täyttää, ja olla sateelta suojassa ;) Luin jostain, että linnut eivät pidä kimalluksesta. Ostin viime vuonna ison heijastinpöllön, joka ajoi asiansa kyllä hyvin. Pahuksen tuuli meni ja rikkoi sen tänä keväänä täysin :( Piti keksiä uutta.

Minulla oli mökillä kaksi vanhaa lampunvarjostinta. Toisesta on tulossa uusi lamppu telkkari/takatilaan, toisen kohtalo oli hieman epäselvä. Muistatteko, kun kerroin jokin aika sitten tilanneeni askarteluliikkeestä hieman vääriä määriä. No, samassa tilauksessa minulle tuli kristallihelmiä... "pari sataa" :DEi muutakun siima esiin ja solmimaan :)k3.jpgJärvellepäin näkymä on tämä. Varjostin on aivan lintujen "sisäänkäynnin" keskelläk2.jpgNyt viikonloppuna kun menimme (olin ripustanut sen edellisviikonloppuna) mökille, totesin ilokseni, että SE TOIMII!! Auringossa nuo kristallit välkkyy todella kauniisti, ja tuulesta huolimatta siimat eivät olleet menneet solmuun :)k1.jpg

Lisäpelotteluna meillä on KALKKAROKÄÄRME terassin lattialle :)

Suosittelen kokeilemaan, jos haluatte suojata tarassin!