perjantai 13. kesäkuuta 2014

BUZZADOR- marjaisat täysjyvätyynyt

Minähän olen buzzador.

Buzzadorina saan mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita useinmiten ilmaiseksi, sekä kertoa ystävilleni niistä. Palautteeni tulee olla totuuden mukainen!

Useimmissa kampanjoissa myös ystäväni saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Nyt pääsin mukaan buzzaamassa
Nestlé Shredded Wheat -marjaisia täysjyvätyynyjä. Näistä pääsi nauttimaan myös koko perhe.Hain paketin postista ennen laihista, että saan maistettua itsekkin niitä. Tyynyn sisältä pirskahti ihanan marjaisa sisus. Itse tykkäsin syödä niitä "kuivina", mutta lapset laittoivat niihin maitoa.k%C3%A4nnykk%C3%A4%20-blogiin%20103.jpgShredded Wheat sopii hyvin yhteen eri maitotuotteiden kanssa, kuten esimerkiksi tavallisen maidon, eri jogurttien ja maitorahkan kaveriksi. Rapeat tyynyt sopivat nautittavaksi myös sellaisenaan. Ota mukaan Shredded Wheat -tyynyjä pienessä purkissa tai pussissa ja sinulla on hyvä ja täyteläinen välipala, missä tahansa nälkä sinut yllättääkin.

Ulkonäkö ei ehkä ole kovin kutsuva, mutta lapset meillä ainakin tykkäsi näistä.NICE%20RUN%20004.jpgLapsiltä kysyttäessä tuli selvä käsky, osta äiti näitä lisää :)