maanantai 15. heinäkuuta 2013

KERRANKIN SYÖTÄVIÄ SÄMPYLÖITÄ

Jostain kumman syystä,
meillä menee leipää aika paljon.
Itse en ole leivänsyöjä,
mutta lapset ja mies syö sitä minunkin edestä :)

Miehen veli,
terkkuja vaan Turkuun :),
oli leiponut kyseisiä sämpylöitä
ja ne oli 
NIIIN HYVIÄ!!!

Sunnuntai valmistaa kahta eri sämpyläjauhoa.
Leipominen on tosi helppoa, 
ja jo tunnissa sinulla on uunituoreita sämpylöitä pöydässä.
Näitä sämpylöitä voi syödä seuraavanakin päivänä,
eikä ne oli kovia kiviä,
niinkuin muut ohjeet minulla ovat olleet :/
Tässä kauraisia sämpylöitä, 
ja tässä rouheisia :)
Onko parempaa, 
kun vastaleivottu sämpylä?
Tämä ei ole maksettu" mainos ;)
 
Nyt mä lähden kyttäyskeikalle ;)
Meidän "melkein naapurilla" on myynnissä vanhoja ovia,
ja mulla olis tarvetta kolmelle.
Peukut pystyy, 
että ne on kotona ja että oikeat koot löytyy!


3 kommenttia:

  1. Me tehtiin viikonloppuna tyttären ja siskon kanssa oman-ohjeen-sämpylöitä. Sillä lopputuloksella että ei voinut ohjetta jakkaa blogissa....x)
    Mutta siun sämpylät näyttää kyllä herrrkullisille. Ja lämpimän sämpylän väliin kun sujauttaa hieman Oivariinia, nii a'vot!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, on muillakin noita "ei mennyt kun Strösössä" ohjeita :)
      Lämpöset sämpylät ei tosiaan tarvi kun sen voin väliin :)

      Poista
  2. Noilla valmiilla jauhosekoituksilla kyllä onnistuu aina! Eilen just leivoin sämpylöitä sämpyläjauhohiivaleipäjauho-sekoituksella - hyviä tuli niistäkin :)

    VastaaPoista

Kommentit saavat minut iloiseksi :)