lauantai 11. toukokuuta 2013

APPELSIINI-MANGOKAKKU

Tämän kakun tein Emilian synttäreille ja 
ohjeen perään on pari kysellyt,
joten tässä se tulee.

pohja:
n. 260 g Digestivejä
1/2 dl margariinia
täyte:
6 liivatelehteä
300 g pakastettuja mangokuutioita
200 g appelsiini tuorejuustoa
200 g mango tuorejuustoa
1 tlk rahkaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
sitruunan mehua

1. Sekoita keksirouheen sekaan juokseva margariini.
2. Laita leivinpaperi irtovuokapohjan päälle ja 
painele keksimuruseos paperin päälle.
3. Liota liivatelehdet.
 Kuumenna mangomehu, puristele liivatteet ja sulata ne kuumaan mehuun.
4. Sulata ja soseuta mangokuutiot tasaiseksi massaksi.
5. Lisää tuorejuuston joukkoon mangosose, 
sokeri, vaniljasokeri, sitruunan mehu ja raastettu kuori. 
Sekoittele tasaiseksi ja lisää liivateseos massaan.
6. Kaada juustoseos vuokaan pohjan päälle. 
Hyydytä kakkua jääkaapissa hyvin peitettynä ainakin 4 tuntia tai yön yli.
7. Koristele kakku

Vinkki:
Lisää sokeria makusi mukaan, lisää halutessasi.
Jos haluat juustomassaan kunnon pääsiäiskeltaisen värin lisää massaan pikkusen keltaista elintarvikeväriä. 

Herkullisia kahvitteluhetkiä!
Johanna: Postaus on tulossa, kunhan saan pari kuvaa otettua ;)

2 kommenttia:

  1. Kyllä on kaunis kakku!! :)

    Hyvää äitienpäivää!!

    VastaaPoista
  2. Tätä täytyy kokeilla.:) Näyttää herkulliselta!

    VastaaPoista

Kommentit saavat minut iloiseksi :)