torstai 6. syyskuuta 2012

NOPEA MUSTIKKAPIIRAKKA

Sain vieraita, 
joista kuulette sitten myöhemmin uudestaan;)
Olin tehnyt nopean piirakan, mihin pidän aina aineita siltä varalta, 
että pakkasesta on kaikki muut herkut 
hävinneet "parempiin suihin"
Vieraat eivät kuitenkaan halunneet kahvia, 
joten jouduin uhrautumaan ja syömään tämän "ihan yksin" ;)

Laita aineet piirakkavuokaan tässä järjestyksessä:
Valmis pakaste piirakkataikina
mustikka Piltti purkki
pakasteesta kokonaisia mustikoita (kiitos vaan isälle)
ripottele mustikoiden päälle sokeria (oman maun mukaan)
päälle rahkapurkki, muna ja vaniljasokeria

Uuniin 200 °, noin 20 min
Voiko olla helpompaa?!?
Joskus laitan rahkan sijaan jogurttia,
se ajaa aivan saman asian.

Ja eikun syömään! :)


4 kommenttia:

  1. Mä on NIIN kade kaikenmaailman valmistaikinoista (piparitaikina, murotaikina, muut piirakkataikinat..) joita Suomen pakastealtaista löytää! Täältä saa lehtitaikinaa. Piste. Noh, kyllähän niistäkin edes jouluna saa nopeat herkut kahvipöytään, mutta silti. Aina pitää itse väsätä alusta loppuun taikinat piirakoille, muuten tekisin varmasti useammin marjapiirakoita yms. Mullakin on nimittäin yks ihana resepti, johon tulee rahka, muna seos päälle ja nam, se on hyvää marjojen kaverina!
    Nyt alkoi oikein jännittämään, ketä vieraita teillä on käynyt...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka Saksassa ei ole valmis taikinoita, teillä on niin kaikkea muuta...
      Niitä kun ei voi oikein sulle lähettääkkään... vai voiko? ;)
      Mä voisin ottaa sen sun reseptin, tykkään kokiella kaikkea uutta:)

      Kerron viikonloppuna, ketä vieraat oli :)

      Poista

Kiva, kun jätit viestin ♡