tiistai 7. elokuuta 2012

VIIMEISET GRILLIHERKUT JA TAIVAALLINEN KASTIKE

Sunnuntaina saimme onneksi nauttia varmaan 
viimeisestä kunnon kesäpäivästä.
Toisin kun nyt, 
että tulee siis ihan kaatamalla :(

Olimme koko päivän pihalla 
hiomassa ja maalaamassa meidän tuunailuja, 
jotka näettekin vasta seuraavassa postauksessa, 
sillä maali ei ollut ehtinyt kuivumaan, 
ja emme saaneet kasattua paloja takaisin.

Tytöt valmistivat meille kuitenkin aterian:)
Oli 
parsaa pekonisiivuilla käärittynä,
itse tehtyä "tomaattisalsaa",
sipuli-porkkanahöystöä,
lohkoperunoita sekä
sitruunaviipaleita pihvin ja kalan päälle
Savustettu lohi merisuolalla, tillillä ja sitruunapippurilla
maustettuna.
Pihvit jäi näköjään kuvaamatta;)
Ja tämä on minun, Ellen ja Alexin herkkua :)
Kastike (tai oikeastaan lisäke) lihalle ja kalalle!
purkki creme fraichea
2-3 sipulia pienittynä tai maun mukaan
1 rkl (tai enemmän) herbamare-yrttisuolaa
Jos haluaa tämän lisäkkeen kalan kanssa,
laita Herbamarea hieman vähemmän!! 
Laita lisäksi
ripaus valkopippuria
suolakurkkuja paloiteltuna ja 
tilliä

Meikäläinen tykkää tästä kastikkeestä niin, 
että tukin sitä joka paikkaan...
Joka leivän päälle yksinään:)